UNIŠTAVA IMOVINU u Eliti - Anđelo Ranković kao pomahnitala zver lomi inventar Bele kuće, OBEZBEĐENJE hitno intervenisalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 11:30

UNIŠTAVA IMOVINU u "Eliti" - Anđelo Ranković kao pomahnitala zver lomi inventar Bele kuće, OBEZBEĐENJE hitno intervenisalo

Rankovića je jedva uspelo da zauzda obezbeđenje koje je odmah intervenisalo u Beloj kući kako bi se situacija smirila.

Tokom prethodne noći došlo je do žestokog sukoba jer se povela priča da li je Jovani Tomić Matoroj njena bivša supruga, s kojom je zakonski i dalje u braku, Anita Stanojlović, prišla i izjavila saučešće.

Anita je tvrdila da jeste i kroz suze pokušavala da dobije potvrdu od Matore, međutim, pravi haos je nastao između njenog dečka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđela Rankovića i Danijela Dujkovića Munjeza, koji je tvrdio da je Anita prišla Matoroj tek dva dana kasnije i da je rekla da je "boli k*rac". Na ove reči Anđelo je oštro reagovao, a čak je i nasrnuo na Munjeza, a potom i na Borislava Terzića Terzu koji se umešao u čitav sukob.

Anđelo je bio izrevoltiran što je njegova izabranica napadnuta te je dobio izliv besa i počeo da lomi inventar u Beloj kući. Prvo je dohvatio crnu kutiju koja je stajala na stolu koju je bacio, a ona se rasula na sitne komade po dnevnoj sobi. U tom trenutku ušlo je i obezbeđenje koje je pokušavalo da obuzda razjarenog Rankovića, dok su ostali ukućani takođe pokušavali da smire situaciju ne bi li Anđelo barem na tren spustio loptu.

Po svemu sudeći, on ne može da podnese bilo kakvu kritiku na račun Stanojlovićeve, a rat između njega i Matore nikako se ne stišava otkako je on došao na imanje.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.