UMESTO SVADBE RASKID: Miljana i Zola stavili TAČKU! Uspeo da je IZMOLI da prestane da ga MALTRETIRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 17:43

UMESTO SVADBE RASKID: Miljana i Zola stavili TAČKU! Uspeo da je IZMOLI da prestane da ga MALTRETIRA!

Nije joj lako bilo

Konflikt između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole izbio je nakon što je ona počela da uništava stvari svog bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebice. Ceo slučaj rezultirao je raskidom na kraju.

- Šta hoćeš više? Šta hoćeš, čuješ šta te pitam? Što radiš to? - pitao je Zola.

- Jer ćutiš kad Karić kaže da sam zlo, pa da opravdam da jesam. Nek mu pošalju stvari mama i tata, a ne moji - dodala je ona.

- Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te briga? Zašto me maltretiraš? Samo se kanališ ovim. Nemoj sa mnom te fore. Šta hoćeš, ženo draga? Preklinjem te, pusti me, nikakav kontakt da nemamo - dodao je Čolić.

- Dogovoreno - odgovorila je Miljana.

- Bez maltretiranja? - pitao je on.

- Neću više to raditi - dodala je Kulićeva.

- Samo me pusti, nemoj me maltretirati. Nastavi svoje, završili smo. Nisam ljut i da te ne bi sujeta drmala, neću ni sa kim da budem, samo me pusti - nastavio je Zola.

- Dogovoreno - rekla je Miljana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.