UMEŠANA U PREVARU I MALVERZACIJE! Ana odmah otrčala iz emisije zbog optužbi - pozvan Brčko da posvedoči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 09:31

UMEŠANA U PREVARU I MALVERZACIJE! Ana odmah otrčala iz emisije zbog optužbi - pozvan Brčko da posvedoči!

Ovo je bila scena za pamćenje!

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. Nakon što je Šmizla optužila Anu da ju je zajedno sa svojim drugom prevarila za pare, Ćurčićeva je pozvala druga da demantuje optužbe.

- Samo da okrenemo mi sad - rekla je Ana i čačkala telefon.

- Ana je bila neverna Zvezdanu i naravno da je nije maltretirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao što je predstavljala, naravno da je slagala i za*ebala mnoge ljude za pare, zvala je sve moguće poznate ličnosti i veliki pozdrav za Vanju, Kijinu drugaricu koju je ona smarala da joj vodi profil. Žana je hvala Bogu na rveme shvatila koliko je ološ i lažov, a ja ću proslediti Darku gde me ti i tvoja ćerka molite da njenog druga ne zatvorimo - rekla je Šmizla.

- Ej Brčko uživo smo, Jovana i ne pominji ime njenog muža koji su uložili novac kod tebe, predstavlja kako sam je prevarila za ogromnu kličinu para i da joj nisi isplatio: Sad te molim da kažeš sve javno i da su joj date moje pare koje sam čekala da mi vratiš - rekla je Ana.

- Tačno je, dobila je jednu isplatu, sledeći put je imala na balansu hiljadu dolara, Ana joj je dala hiljadu eura. Nije tačno da je Ana varala ljude za pare, a ta žena ima nekih problema, bila je arogantna i drala se - rekao je Brčko sa poziva.

- Ja sam svoj lični novac podigla i nju isplatila da ne bih imala problem sa njom - rekla je Ana.

- Afera bitkoin. Gospodine ko govori istinu? - pitao je Darko

- Ana je nju isplatila, dobila je sav balans koji je imala na računu. Njen suprug je dobio novac, ja sam bio tu - ekao je Brčko sa poziva.

- Meni pare date u ruke nisu, dečko je pobegao za Dubai - rekla je Šmizla.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.