ULETEO tokom izlaganja Milijane Bogdanović, pa napravio NEZAPAMĆENI LOM: Zašto si došao, PAĆENIČE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 11:59

ULETEO tokom izlaganja Milijane Bogdanović, pa napravio NEZAPAMĆENI LOM: "Zašto si došao, PAĆENIČE?"

Neviđena pljuvačina!

Interesovanje za Milijanu Bogdanović i njen privatni život nikako ne opada, a sve gledaoce rijalitija "Parovi" nestrpljivo iščekuju kako će njena emotivna priča sa vremešnim Užičaninom Milošem da se završi.

Jedna gledateljka se oglasila i osula paljbu po stanovnici luksuzne zemunske vile:

- Milijana, dobro je da se Miloš tebe rešio, čovek je procvetao - istakla je izvesna Vera iz Požege.

Voditeljka Jelena Maćić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadovezala se na konstataciju gledateljke pitanjem:

- Zašto se tebi Miloš ne javlja? - pitala je Bogdanovićevu.

- Rekla sam kada je bio moj rođendan da ne želim da dođe ni slučajno. Miloš me je pitao kakvu tortu želim, a ja sam rekla kakvu god hoće, samo on da ne dolazi - priznala je Miljana.

Mladu takmičarku prekidao je u izlaganju Goran Stevanović Pegi, a onda je usledio okršaj dvoje stanovnika luksuzne zemunske vile.

- Zašto si došao, paćeniče? - urlala je Milijana na rijaliti-cimera.

- U životu ne bih imao s*ks sa takvom ribom! Nikakva si riba! Ja sam, bre, gospodin za tebe - vikao je Pegi na Bogdanovićevu.

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.