ULETELI SU NA IMANJE U ŠIMANOVCIMA I SVE SRUŠILI! Oglasila se produkcija - evo šta se dešava pred početak Zadruge 7

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 15:05

ULETELI SU NA IMANJE U ŠIMANOVCIMA I SVE SRUŠILI! Oglasila se produkcija - evo šta se dešava pred početak "Zadruge 7"

Ovo je najskuplja sezona u istoriji rijalitija!

Veliki šef je najavio da uskoro kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita". Produkcija je sada zvanično saopštila da će imanje u Šimanovcima biti potpuno preuređeno i da gledaoce očekuje pravo iznenađenje.  

Na imanju se grade nove prostorije, dok se postojeće preuređuju. Tim arhitekta, scenografa i enterijerista vredno radi na ovom projektu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovo će biti najskuplji projekat u istoriji rijalitija. Veliki šef je uložio gomilu novca da bi osvežio i promenio sve prostorije u Šimanovcima. 

Produkcija u strogoj tajnosti čuva informacije o budućim zadrugarima. Postigli su dogovor o učešću i uslovima sa velikim rijaliti zvezdama, ali još uvek se to krije od gledalaca.

Još uvek traje kasting, na koji se svako može prijaviti, a samo će odabrani imati prilike da se takmiče za glavnu nagradu u iznosu od 100.000 evra.

Podsećamo, Darko Tanasijević je u emisiji "Oči u oči sa Ivanom" u video produkciji portala "Srbija Danas" u razgovoru sa novinarkom Ivanom Stojanović otkrio šta se sve menja na imanju u Šimanovcima.

- Očekuje vas ozbiljan šou u "Zadruzi 7", zato što će sve biti novo i sve će biti drugačije. Kada kažem novo i drugačije mislim i na vizuelni momenat i na sadržaj i na emisije itd. Kuća uopšte neće izgledati onako kako je izgledala, ni spoljašnjost ni unutrašnjost. Soba i sve ostale prostorije u Šimanovcima će biti drugačije. Sada je tamo krš i lom i sve se radi i licka, da bude spremno za početak "Elite". Učesnici će biti potpuno novi, zato što stvarno želimo nova lica, nove priče, novu energiju i toga će stvarno biti. Trudimo se da mnogo toga promenimo, da dignemo na viši nivo i da potpuno osvežimo programsku šemu i taj sadržaj koji plasiramo gledaocima. Siguran sam da će biti oduševljeni elitom. Stvarno će to biti nešto posebno i produkcijski najteže, najzahtevnije i najskuplje do sada što je Pink ikada radio - otkrio je Darko u emisiji "Oči u oči sa Ivanom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.