ULAZE U ZADRUGU!? Ana i David ZAPALILI Inastagram, uskoro će uraditi ovo, REŠENO JE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULAZE U ZADRUGU!? Ana i David ZAPALILI Inastagram, uskoro će uraditi ovo, REŠENO JE!

Novi koraci!

Ana Korać i David Dragojević su pre tri dana bili gosti Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji. Tom prilikom su nakon dužeg vremenskog perioda progovorili o svom trenutnom životu i statusu veze.

Naime, David i Ana su se verili, a u emisiji su otkrili kako se sve dogodilo. Ipak, venčanje još uvek nisu zakazali, a njihov plan je da se sada posvete svojim karijerama. Ana je otkrila da je postala zaštitno lice jedne klinike za estetsku hirurgiju, a David >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokrenuo svoj brend, zapravo se radi o garderobi.

Oni su tom prilikom otkrili i da bi vrlo rado ušli u Zadrugu, ako za to dobiju dobru ponudu, a večeras je David misteriozno na svom Instagram profilu najavio da će se uskoro dogoditi nešto novo u njegovom životu.

Na storiju se vidi ruka koja nešto piše ili potpisuje, pored nje piše uskoro, a tagovao je i Anu Korać. Da li je ovo objava da ulaze u Zadrugu ili je reč o nekoj drugoj novosti? Ostaje da vidimo.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.