UKRADENI NOVAC izazvao masovni sukob u Zadruzi: Takmičari Elite podivljali - Ostala je bez para i hrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2023, 17:20

UKRADENI NOVAC izazvao masovni sukob u "Zadruzi": Takmičari "Elite" podivljali - Ostala je bez para i hrane

Misterija nerešena...

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" voditeljka Maša Mihailović je pročitala pitanje za Lejdi Di:

- Sa kojim devojkama imaš problem? - glasilo je pitanje.

- Mislila sam na Milenu jer mi je prebacivala za Sanjina, ali tu je i Marija Malivuk koja me je napala zbog para. - rekla je Lejdi Di.

- Ona je mene optužila da sam ja uzela pare, a to nije isitna. E sada ko našao pare, taj je doneo novac kod Lepog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miće - rekla je Malivuk.

- Meni je prišla jedna devojka i rekla da je našla para, a ta devojka je našla pet hiljada. Marija je optužena da je ukrala novac, a ona je ostala bez para i bez hrane, ja sam joj dao taj novac i to je to - rekao je Mića.

- Džak je bio u vlasništvu Marije Malivuk, a kesa je bila moja. Ja sam dao od svojih para kome je nedostajalo, a oni su pokazali kako se bore za novac. Ako su našli te pare koje su nestale, mogu meni da vrate moje pare koje sam dao - rekao je Darijan.

- Sada ti tražiš novac nazad, šta ti to znači? - viako je Nemanja Gačić

- Ja sam samo rekao da sam ja mojim parama pomogao ljudima koji nisu imali, a sada se ljudi bune oko toga - rekao je Darijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.