UGROŽEN Nenad Macanović Bebica, hitno saopšteni detalji u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 11:51

UGROŽEN Nenad Macanović Bebica, hitno saopšteni detalji u "Eliti"

Voditeljka otkrila u programu uživo.

Nakon sinoćnih nominacija, atmosfera u rijalitiju "Elita" postala je napeta.

Prvo ime koje se našlo na listi nominovanih za izbacivanje je Samir Ramović, dok će mu se u izolaciji pridružiti Nenad Macanović Bebica.

- Ugrožen je Bebica. Bebice, da li si iznenađen? - upitala ga je Ivana Šopić.

- Nisam iznenađen. Mogu da zamislim koji debili su mene izglasali - kazao je Bebica, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je saznao za ovu odluku.

Podsetimo, sinoć je došlo do neočekivanog obrta kada je Mensur Ajdarpašić napustio rijaliti, iako je prema ugovoru trebalo da ostane do 1. marta. Njegov izlazak iznenadio je mnoge, ali je ostavio prostor za spekulacije i tumačenja. Mensur je ljubazno pozdravio svoje cimere pre napuštanja "Elite", ostavljajući ih sa pomešanim osećanjima.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.