UGOVOR SE PONIŠTAVA? Miljana donela odluku - VRAĆA SAV NOVAC ZOLI? Osećam grižu savesti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGOVOR SE PONIŠTAVA? Miljana donela odluku - VRAĆA SAV NOVAC ZOLI? "Osećam grižu savesti..."

Sve je zaboravila?

U radio "Amneziji" sa voditeljima Borom Santanom i Banetom Čolakom, ove nedelje je bila i gošća MIljana Kulić, koja je progovorila o svom sadašnjem odnosu sa Lazarom Čolićem, nakon što su se sinoć na žurki poljubili.

- Dostojanstvo sam izgubila na potpisivanju ugovora, tako da je ostalo blizu, nije daleko odavde - rekao je Miljana.

Na pitanje da li su se Lazar Čolić Zola i ona pomirili, Miljana je rekla.

- Ne znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više da ti kažem. Kada smo zajedno, što smo zajedno, on je sa mnom iz koristi. Kada nismo zajedno, što nismo zajedno. Ne znam više kako da se ponašam - rekla je Kulićeva, a onda objasnila kako se dogodilo pomirenje.

Pitao me je da mu dam cigaretu na žurki. Ne sumnjam u Zolu, svi moji bivši su daleko dogurali - objasnila je Miljana.

A onda suvoditelji odglumili da se javila Zolina majka Bosa, te da je pitala Miljanu da li će vratiti novac Čoliću, na šta je Kulićeva odgovorila:

- Pozdrav za teta Bosu. Osećam grižu savesti zbog udarca, znam da i njoj to teško pada. Što se ugovora tiče, nemam grižu savest. Svakako ću mu vratiti novac, samo sam htela da vidim njegovo ponašanje. Iznenadio me je za stolom, stalno je želeo da ulazi u konflikte sa mojom majkom i sa mnom - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miljana i Zola opet zajedno, ali samo određenim danom u nedelji

Izvor: Svet, 12.Dec.2019

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se pomirili. Dok Marije Kulić nije bilo, Zola je iskoristio priliku da priđe Miljani i da se pomiri sa njom.. Miljana je u odgovoru Jeleni Pešić rekla da se ona miri sa Zolom samo utorkom kao što se Ivana Šopić samo utorkom miri sa Filipom Đukićem.. Pitanje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.