NEVIĐENI HAOS NAKON VRELE AKCIJE: Miksi celu sobu digla na noge, HISTERISALA i plakala pa OPTUŽILA Zolu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENI HAOS NAKON VRELE AKCIJE: Miksi celu sobu digla na noge, HISTERISALA i plakala pa OPTUŽILA Zolu!

Povilenela!

Nakon što su se pomirili na večerašnjoj žurki, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su vrelu akciju, a odmah nakon toga je nastao haos u Beloj kući. Naime, Kulićeva se prvo iznervirala kada Marko Janjušević Janjuš nije hteo da joj udovolji i prizna da se nisu ljubili, što je nedavno u svađi sa Marijom Kulić priznao.

- Sram te bilo što si rekao da smo se poljubili - rekla je Kulićeva besno.

Kada je završila raspravu sa Janjušem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljana i Zola su ušli u spavaću sobu i počeli da pričaju o tome gde će spavati. Tu je nastao haos, kada je Miljana pogrešno shvatila Zoline reči da će samo večeras spavati u istom krevetu, što ju je pogodilo, a onda ju je Čolić dodatno iznervirao kada je rekao da je Bog za nju i ostale zadrugare.

- Ja sam Bog za tebe. Za sve - rekao je Zola.

Miljana je počela da urla i histeriše, a zadrugari su se digli na noge i obezbeđenje je uletelo u kuću, kako ne bi došlo do fizičkog sukoba.

- Priča da spavam tu kao da sam prostitutka. Ne može on to meni da priča. A pre par dana je rekao da će da se pomiri sa mnom kada on hoće. Pravi me budalom. Šta glumiš ti? - urlala je Miljana, dok su je zadrugari smirivali.

- Hoću večeras da spavamo zajedno - rekao joj je Zola.

- Večeras? Nećemo večeras da spavamo zajedno - odgovorila je Kulićeva.

- Ona te navlači da joj kažeš doveka - prokomentarisao je Marko Đedović.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

"KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UGOVOR SE PONIŠTAVA? Miljana donela odluku - VRAĆA SAV NOVAC ZOLI? "Osećam grižu savesti..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Sve je zaboravila?..U radio "Amneziji" sa voditeljima Borom Santanom i Banetom Čolakom, ove nedelje je bila i gošća MIljana Kulić, koja je progovorila o svom sadašnjem odnosu sa Lazarom Čolićem, nakon što su se sinoć na žurki poljubili...- Dostojanstvo sam izgubila na potpisivanju ugovora,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.