UDARILE NA BOGA I CRKVU! Nataša i Karleuša razbesnele vernike zbog oponašanja Isusa Hrista! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILE NA BOGA I CRKVU! Nataša i Karleuša razbesnele vernike zbog oponašanja Isusa Hrista! (FOTO)

Nastupi koji će se pamtiti!

Pevačice Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac sinoć su gostovale na "Music Award Ceremony", prvoj regionalnoj dodeli muzičkih nagrada koja se održala u Štark areni.

"Mala plava" je nastupila sa miksom svojih pesama, a "Mala od skandala" je promovisla novu numeru "LaJK". Gledaoce, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i goste muzičkog spektakla zaprepastio je scenski nastup naših pevačica.

Jelena i Nataša su se tokom scenskog performansa poigravale religioznim motivima.

Bekvalčeva je ušetala noseći krst na leđima poput Isusa Hrista, pokušavajući uz stihove svoje pesme "Kriva sam pred Bogom i pred ljudima" da simbolično dočara svoj životni udes i nasilje koje je proživela u braku sa Lukom Lazukićem, kao i atak medija na njenu privatnost.

S druge strane, JK je ovo prvi nastup nakon porno skandala, pa je tako simbolično bila raspeta na objektiv kamere, ukazujući na njeno medijsko raspeće...

Komentari na nastupe naše dve zvezde su mahom pozitivni, ali ima i onih čije je versko ubeđenje ovim postupkom pevačica povređeno.

- Udarile su na Boga i crkvu ona i Nataša! Ova nosi krst poput Hrista, a Jelena raspeta! Je l' se vi to rugate vernicima?/Bogohulnice/Kakvo je ovo ruganje vernicima?/ Da li je ralno da nosi krst na leđima? - samo su neki od komentara sa YouTub-a.

CARSKI! Lukas genijalno namamio goste da ga ZATRPAJU BAKŠIŠOM! Evri počeli da lete, sve pršti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAC: "Zameram im pevanje na plejbek!"

Izvor: Mondo, 31.Jan.2019, 10:09

Da li je i vama smetalo što većina zvezda na prvoj regionalnih dodeli nagrada nije pevala uživo?..U utorak 29. januara se u Štark Areni održala prva regionalna dodela muzičkih nagrada MAC (Music Awards Ceremony), gde je nagradu za najbolju regionalnu pevačicu dobila Marija Šerifović...Između...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.