UDAR NA LUNU! Pešićevoj se smučile prozivke - vole ove što se VUKU po tuš kabinama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 08:17

UDAR NA LUNU! Pešićevoj se smučile prozivke - vole ove što se VUKU po tuš kabinama! (VIDEO)

Pod paljbom Luninih fanova.

Gledateljka koja se sinoć uključila u program u emisiji "Zadruga - narod pita" imala je pitanje za Zoricu Marković, a ticalo se o odnosu Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

- Ja sam se pitala i imala sam intervju, meni nikada neće biti jasno čemu tolika mržnja prema čoveku koji je sa njenom ćerkom i očigledno se vide emocije. Ja sam se prva svađala sa Markom. Ne postoji stvar na ovom svetu koju ja mojoj deci ne mogu da oprostim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Zorica.

- Jelena, ti si lepa devojka, fizički si lepa. Ali moraš poraditi na sebi, da bi izgledala mlađe. Ja sam pratila sve to, nikada nisam posumnjala u to nešto što se desilo. Znaš šta i kad si pogrešila? Kad si bila tu u narod pita sa Gagijem, tu si pokazala šta sujeta uradi od jedne žene, možda bi ti i poverovali nešto od onoga što si pričala u Zadruzi, ali kada si došla tu, sve si pokazala. Da te pitam, šta je to pušikvaka, jednom sam to napisala na Instagramu. Ti si saznala da je to Osman napisao, da je to prozvao neko od Luninih i Markovih, da li bi isto tako odreagovala i oprostila? - rekla je gledateljka Jeleni.

- Nije to on prvi izjavio, ali dobro. Morate da shvatite da postoje ljudi koji poštuju porodice svojih drugova. Osman je čovek koji je meni čestitao rođendan, uputio mi je izvinjenje, posle toga nikada nisam doživela nijednu uvredu od njega, pamtim ovo što je sada. On je otac mog druga Stefana i da me opet vređa, ja ću ga poštovati, jer ga poznajem. Zameraju mi zbog igre, gde sam pušila kvaku, možda bi mi aplaudirali da je bio palac neki. Bila je takva igrica, ja sam triput odbila neću ovo, neću ono, ja sam to na šaljiv način uradila, zezali smo se, Janjuš je tu upao, ali dobro, Bože moj, nekome je bitnije da gledaju svoje favorite da drže palac u ustima, a ne kvaku, da se vuku po tuš kabinama - odgovorila je Jelena.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.