UDALA SE ANJA ALAČ: Zavetovala se na večnu ljubav u tajnosti, a njenu venčanicu morate da vidite! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 16:27

UDALA SE ANJA ALAČ: Zavetovala se na večnu ljubav u tajnosti, a njenu venčanicu morate da vidite! (FOTO)

Prelepa vest!

Udala se Anja Alač, kćerka Vesne Čipčić, na tajanstvenom venčanju prisustvovali su samo najbliži. Glumica je sudbonosno 'da' rekla svom partneru Andreju Josifovskom Pijanisti, sa kojim ima sina Alekseja.

Ceremonija crkvenog venčanja održana je za najbliže, a tim povodom Anja je nosila romantičnu boho venčanicu, od čipke i tila, dugih rukava. Neobičan izbor glumice oduševio je sve koji su sa oduševljenjem čestitali, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na Instagramu objavila fotografiju sa venčanja uz opis "Novi početak stare ljubavi".

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Mladenci na venčanju bili presrećni, jer ih je do oltara ispratio najvažniji gost, sin Aleksej, detalje su uspeli da sačuvaju od radoznalih pogleda, baš kao što to čine i sa svojom ljubavlju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.