UCENJUJE MAJU PRIVATNIM SNIMKOM! Bilal se snimao sa bivšom i drugarima, raskid čeka SUDSKI EPILOG?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 09:00

UCENJUJE MAJU PRIVATNIM SNIMKOM! Bilal se snimao sa bivšom i drugarima, raskid čeka SUDSKI EPILOG?!

"Možemo za sve da ga tužimo!"

Bivši zadrugar Bilal Brajlović posle raskida s Majom Marinković, oko kog se digla velika prašina, preko poruka preti da će obelodaniti p*rno-snimak koji je navodno krišom napravio, dok je boravila kod njega u Sarajevu.

Maja nije birala sredstva kojima će braniti integritet, a za "Republiku" se oglasio izvor blizak bivšem paru.

- Bilal i Maja su pravili haos dok je ona bila u Sarajevu. Sa ostatkom njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice nikako nije mogla, iako su oboje pričali da se super slažu. Jedne večeri su pravili kućnu žurku, pa je došlo nekoliko Bilalovih drugara. Pri kraju žurke Bilal je otišao s Majom u sobu da bi imali s*ks, a kako su hteli trojku, pozvao je i druga. Sve je snimio telefonom koji je bio na komodi, kao da je znao da veza s Marinkovićkom neće potrajati. U sobu je posle ušlo nekoliko momaka, ko zna šta se sve unutra dešavalo - priča izvor blizak bivšem paru.

- Bilal je Maju upozorio posle raskida da u emisijama ne priča svašta. Samo mu je odgovorila da joj se ne obraća, da zna šta radi i da nije naivna. Pošto je nastavila da ga provocira po društvenim mrežama i širi neistine, Bilal joj je poslao: "Pazi samo da snimak grupnjaka ne završi na internetu. Lepo sam te upozorio da mi ne diraš porodicu." Maja mu na te poruke ništa nije odgovorila jer veruje da Bilal neće ići do te mere da je kompromituje, pa je sve moguće - priča izvor za "Republiku".

- Ja sam tog dečka poštovao i podržavao dok je bio u "Zadruzi", ali ovo što se desilo je strašno. Naravno da ne podržavam bilo kakvo nasilje, Bilal je posle ovoga završio i sa njom i sa mnom. Mislim da je on mnogo stvari izmislio, između ostalog i te čuvene batine. Pitanje je kako je on sebi napravio te modrice. Što se tiče nekog p*rno-snimka, misli da je to sve prosipanje iz šupljeg u prazno. Sve i da je nešto krišom snimao, mislim da to nema pravo da radi, pa možemo za sve da ga tužimo - rekao je Taki za Republiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.