UCENJIVAO ME JE I PROGANJAO STARIJI POLITIČAR Jovana Jeremić otkrila veliku tajnu: Dobro je znao moje roditelje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 23:52

"UCENJIVAO ME JE I PROGANJAO STARIJI POLITIČAR" Jovana Jeremić otkrila veliku tajnu: "Dobro je znao moje roditelje!"

Do sada nije o ovome pričala

Gde god se pojavi, voditeljka Jovana Jeremić nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zvezda jutarnjeg programa televizije Pink ne prestaje da izaziva pažnju publike svojim britkim jezikom i čestih "biserima", te nailazi na oprečne komentare ljudi.

Tokom gostovanja u emisiji na Red televiziji, Jovana je progovorila o počecima svoje karijere.

- Neko sam ko je prošao mnogo težak put, znam da napravim razliku između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslodavca koji te maltretira i poslodavca koji te poštuje. Mislim da je Bog hteo da prođem kroz neki težak period kako bih naučila da cenim - započela je svoju priču Jeremićeva.

Zatim je progovorila i o jednoj lošoj i jako neprijatnoj situaciji koju je doživela u mladosti.

Sama sam gledala kakav će da bude moj put. Tako sam došla do prvih ucena, s*ksualnih ucena. Bilo ih je od strane političara tadašnje vlasti, koji sada više nisu na vlasti. Ovo nikada nigde nisam pričala. Da ironija života bude još veća oni su jako dobro znali moje roditelje, dolazili su u restoran mojih roditelja. Posebno je tu bio jedan stariji političar koji nije više na vlasti. Nailazile su razne ucene, ponude, koje su ispod časti za jednu devojku iz dobre kuće - ispričala je Jovana.

Takođe je progovorila o svom karakteru i vaspitanju, i otkrila šta publika ne zna o njoj.

- Ja sam strašno moralno vaspitana i kontradiktorna. Moj bivši urednik Milomir Marić je jednom rekao: "vi biste se zaprepastili kad biste znali koliko je Jovana konzervativna privatno". Mnogi ljudi su mislili da ću ja zbog para sve uraditi, kao što su mislili da ću se ja sad zbog para udati - rekla je Jeremićeva.

Celu emisiju gde je Jovana otvorila dušu pogledajte ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.