UBIO DVE MUVE JEDNIM UDARCEM! Kristijan ŠOKIRAO sve i postavio NJIH dvoje za potrčke - biće HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 02:20

UBIO DVE MUVE JEDNIM UDARCEM! Kristijan ŠOKIRAO sve i postavio NJIH dvoje za potrčke - biće HAOS!

"Idealan su par. Poželeo bih im sreću."

U toku je emisija "Pretres nedelje", a Milan Milošević dao je reč Kristijanu Goluboviću koji je vođa ove nedelje da saopšti ko će biti potrčci.

Kristijan je mnoge iznenadio, a i šokirao svojim odabirom potrčaka za ovu nedelju.

- Pravo da ti kažem, nisam nešto razmišljao, ali u poslednja dva sata, menjao sam malo mišljenje, pravio sumu sumarum sa Čorbom, pitao kakva je situacija, ovako, onako... Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu davao predloge, on nije hteo da se meša, samo da sugeriše ako sam smislio nešto pametno. Imao sam dve tri solucije, već je sve stereotipno, a opet nemam ni izbora nešto novo da izmislim. Bilo bi sad nešto maliciozno da trpam Mišela sa nekim. Meni to ništa ne znači. Više volim kada je neko koga ne volim tu da ga malo fortam. Ja kao prvo, razgovarao sam sa njim i hteo sam Miljanu i Mišela.

- Odustao sam od toga, to je već ispričana priča. Znamo sve već o tom odnosu. Mislim da bi Miljana žarko volela da se sprda i psihopatiše na svoj način. Video sam danas kroz konflikt sa Minom pravu brigu i neke poteze koji govore da je Car privržen Mini. On je skapirao nju kroz neke načine, na koje mi nismo mogli. Imaju tu neku psihopatsku linuiju. Idealan su par. Poželeo bih im sreću. Stavljam Minu i Cara. Mina zaslužuje takvog dečka - rekao je Kristijan.

- Ja ću ispoštovati sve, donosiću pisma kako pravila nalažu. To je moja dužnost. Posle sukoba i svega, mislila sam da ću biti sa Filipom u izolaciji. Očekivano - izjavila je Mina.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.