U emisiji “Narod pita” Saša Popović je kao i uvek bio u elementu!

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2012, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U emisiji “Narod pita” Saša Popović je kao i uvek bio u elementu!

U emisiji “Narod pita” u kojoj je gost bio i nekada izbačeni “grandovac” Nemanja Stevanović, Saša je otkrio kako ga je i zašto vratio jatu. Spekulacije oko toga ko je inicirao da se Nemanja Stevanović vrati u „Grand“ prekinuo je direktor „Grand produkcije“, koji je izjavio da se Nemanja nakon raskida njihove saradnje kokrektno ponašao u javnosti i da je smatrao da mladi pevač zaslužuje da se ponovo nađe u najvećoj muzičkoj kući u regionu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
- Ovaj posao je kao porodica, ponekada se posvađamo, pa se mirimo. Svi su oni na neki način moja deca, pa se ja ponekada naljutim i pošaljem ih u ćošak. Dobro, nisam Nemanji baš tako rekao, ali poenta je da se za ove dve godine Nemanja pokazao kao jedan vrlo kulturan i smeran mladić – rekao je Saša i dodao: – Evo da kažem, ja sam pozvao Nemanju i rekao mu dođi nazad u Grand, znam da ti je teško. Jel tako Nemanja? Nemanja je samo klimnuo glavom kao dobro izdresiran ljubimac i rekao: “Jeste, tako je“.

Nemanja Stevanović

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.