U akcionom SF spektaklu Čepi: Robot koji je promenio svet glavne uloge tumače muzičke zvezde iz popularne grupe Antvurd!

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akcionom SF spektaklu "Čepi: Robot koji je promenio svet" glavne uloge tumače muzičke zvezde iz popularne grupe Antvurd!

U nama bliskoj budućnosti zločine na Zemlji kontrolisaće mehanizovana policija u obliku robota. Međutim, sada je došlo vreme da ljudi uzvrate udarac. U trenutku kada ukradu jednog od policijskih robotaČepija i ugrade mu novi programski sistem, on postaje prvi robot sa mogućnošću svesnog razmišljanja i osećaja. Uskoro moćne i sklone uništenju ljudske snage počinju da gledaju na Čepija kao na pretnju čovečanstvu pa se koriste jedinim mogućim rešenjem a to je da uhvate i unište Čepija…
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />
Ninja i Jolandi tumače dvoje gangstera koji ukradu robota Čepija i prisile njegovog kreatora Diona da ga osposobi kako bi sa njim krenuli u pljačke. Budući je Čepi tek stvoren, on poput deteta mora da nauči sve o svetu koji ga okružuje pa neće proći mnogo vremena dok robot ne padne pod potpuni uticaj gangstera. Način života kojim Ninja i Jolandi žive u pravom životu zove se ZEF , a reditelju Blomkampu toliko su se svideli da ih je pitao da li bi hteli da glume u njegovom novom projektu. Budući su njih dvoje njegovi veliki obožavatelji, Nil ih nije mnogo nagovarao, što Ninja i priznaje u jednoj od svojih izjava.
Akcioni SF spektakl ČEPI:ROBOT KOJI JE PROMENIO SVET možete pogledati već danas u domaćim bioskopima!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.