U SUZAMA POBEGLA IZ BELE KUĆE! Viki se slomila - susret sa ćerkom je potpuno RAZORIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 13:54

U SUZAMA POBEGLA IZ BELE KUĆE! Viki se slomila - susret sa ćerkom je potpuno RAZORIO! (VIDEO)

Nije joj lako!

Viki Mitrović danas je imala prilike da pogleda u "Zadruzi" video sa svojim uspomnama. Kada je videla scenu sa svojom ćerkom u Rajskom vrtu, odmah je briznula u plač.

- Nemam komentar, na kraju mi je bilo najteže kada sam videla svoju ćerkicu. Izvinite neću da komentarišem - rekla je uplakana Viki i izašla iz Bele kuće.

- Njen život je svima naterao suze na oči, ona je jedna devojka koja se napatila - rekla je Ivana.

- Tragična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudbina jedne devojke. Njena tragična sudbina od samog starta pa do dana danas. Ona se izgleda pomirla sa sudbinom da će joj život uvek biti pakao, a ima izreka da se tužni ljudi osećaju u životu kao u hladnom grobu. Nju su gajili baba i deda, a ne roditelji, a mi nažalost znamo da takve osobe sa velikom tragedijom imaju probleme. Njoj treba pomoć, ona ima dete i mora te stvari da ostavi iza sebe. Nadam se da ju je cela situacija naterala na razmišljanje da mora da se trgne da se pribere, a ona zna da jedna devojčica zavisi od nje - rekao je Marko Đedović.

- Dođe mometnat kada je ona rekla da nema snage. Nju dižemo na noge, ali ona se trudi da shvati šta joj mi pričamo i ona nas čuje, a nakon toga ima pogled da je odustala. Ne treba joj to, nažalost, mora da potraži pomoć, njoj treba prijatelj i mora da ceni sebe - dodala je Sanja.

- Nije ona birala svoj život, njoj je život nametnuo sve to. Ona mora da se izbavi iz svega toga, greši ona, ali mora da se izdigne. Ona se gadi svega i bavi se tim poslom jer joj je sve gadno posle te tragedije. Ona je radna, vredna, društvena, ali njoj duštvo danas treba da da šansu i mora da prezentuje te stvari na bolji način. Ona nema volju, izašla iz pakla u brak, pa bežala, a baka i deka joj gaje dete, mora da se bori - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Ana, devojka koju je Osmakčić tukao objavila snimak bekstva od nasilnog bivšeg

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.