U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU! Spomenuli joj mrtvo dete, Ana Ćurčić pobesnela - voditelj odmah reagovao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 10:42

U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU! Spomenuli joj mrtvo dete, Ana Ćurčić pobesnela - voditelj odmah reagovao!

Gledateljka je prešla granicu!

Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio Anu Ćurčić i Žanu Đorđević. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarkama.

- Žana stavrno jeste jedna gospođa to se po držanju vidi, što naravno ne možemo reći za gospođu preko puta. Zanima me zbog čega sa vašim britkim umom ne dozvoljavate sebi da se usudite da prokomentarišete osobu koja sedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko puta vas, Anu čini mi se. Prokomentarišite tu celokupnu osvetničku, feminističku priču - rekla je gledateljka.

- To osvetničko je baš naglašeno - rekla je Ana.

- Ne libim se ja nikoga da prokomentarišem, samo što je moje mišljenje možda malo drugačije. Izjasnila sam se već da bih uradila sve suprotno od Ane. Svi mi emitujemo energiju i sličan se sličnom raduje, kako emitujemo tako i zračimo. Pitala sam Anu u Zadruzi da li bi svojoj mami oprostila nešto neoprostivo za drugu osobu, a ona mi je dala odgovor da naravno bi jer je to njena majka. Kad nosite to nešto u sebi jednostavno ne možete da budete srećni i emitujete energiju kad nosite to nešto osvetničko u sebi - rekla je Žana.

- Nas zaliva ta priča kako je tu neko nešto, pretnje, mafijašenje, devedesete godine koje su smrdele na benzin, a to je ta žena tu, ona propagira. Vi potpuno korektno govorite sad, ali ja vas konkretno pitam za tu priču, žena ide sa specifičnim tipovima, celu familiju tetovira tim imenima - rekla je gledateljka.

- Baš ste mi zanimljivi gospođo, nešto ste mi poznati. Ja nisam nikakav mafijoza gospođo - rekla je Ana.

- Žena tog profila o moralu može da priča eventualno na buvljaku - rekla je gledateljka.

Gledateljka je spomenula Anin porođaj u mladosti i gubitak njenog deteta, zbog čega je zadrugarka napustila emisiju.

- Ja ne bih mogla sebi da dozvolim da ostanem trudna sa 19 godina. Ja sam tad studirala i u tom periodu se druge stvari rade. U 19 godina se čovek ne razmnožava, a pogotovo to ne dozvoljavaju roditelji. To govori o raznim problemima - rekla je gledateljka.

- O kojim problemima? Da devojka koja ima svog prvog momka i želi da se uda za njega. Neću vam dati da me isprovocirate, samo uživajte. Veliki pozdrav - rekla je Ana.

- Ja ne želim s vama da razgovaram. Ona priča o smrtnom slučaju, a malopre je tako cinično prokomentarisala smrt u porodici Ivana Marinkovića - rekla je gledateljka.

- Je l' ona ovo priča o mom smrtnom slučaju? Da li ste spomenuli moj smrtni slučaj? - pitala je Ana.

- Ja sam rekla ono što sam rekla, a vi vratite klip. Imali ste neke smrtne slučajeve o kojima ste pričali, a onda se niste smejali kao što ste se smejali Ivanu Marinkoviću - rekla je gledateljka.

- Napustiću emisiju bude li pričala o ovome. To ti odmah kažem sad - rekla je Ana Darku.

- Ajde da ne pričamo o smrtnim slučajevima, stvarno je bezveze - rekao je voditelj.

- Bilo je grozno, njen komentar je bio ciničan - rekla je gledateljka.

- Pričala je o detetu mom koje je umrlo, a to neću da dozvolim - rekla je Ana i napustila emisiju.

- Ana možeš da se vratiš, gledateljka je uporedila to što si se nasmejala - rekao je Darko.

- Ne, ne, ne - ponavljala je Ana.

- Meni je žao što se dogodilo to da se Ana rastuži i rasplače i da izađe iz emisije. Ja razumem da joj je bilo bolno da gospođa pominje njen smrtni slučaj iz mladosti. Gospođa je htela da uporedi kako Ana komentariše Ivanov gubitak i kako se oseća zbog svog gubitka i Ana je u tom trenutku odlučila da napusti studio, zbog čega mi je žao - rekao je voditelj.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANA ĆURČIĆ U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU Potresne scene u studiju! Spomenuli tragediju koja joj je obeležila život, ona pobesnela: "TO NEĆU DA DOZVOLIM"

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić gostovala je sinoć u emisiji, a u jednom trenutku je u suzama napustila studio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.