U SUZAMA NAPUSTILA BELU KUĆU: Milan joj saopštio ovo i krenuo je njen PAKAO - ne mogu da je smire (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 14:32

U SUZAMA NAPUSTILA BELU KUĆU: Milan joj saopštio ovo i krenuo je njen PAKAO - ne mogu da je smire (VIDEO)

Prethodnu noć obeležile su trzavice oko ljubavnih odnosa!

Noć za nama protekla je u znaku emisije "Pitanja gledalaca", a sudeći po dešavanjima prethodne nedelje, zadrugari su imali od čega da strepe.

Na meti publike su prethodne noći bili, kao i što je očekivano, ljubavni parovi, a prednjačila je poznata "trojka", na čelu sa Markom Janjuševićem Janjušem. On je odmah na početku dao Aleksandri Nikolić do znanja da je svadba napravljena samo iz zabave i šale, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je Marko Đedović dodao da ona nije smela da pokaže emocije prema njemu, jer još uvek voli Maju Marinković. Bivši košarkaš je otkrio i da bi Maju oženio, da je sve bilo kako treba do kraja rijalitija, što je nije ostavilo ravnodušnom.

- Meni je Janjuš rekao da se sprda sa svima, i ja sam čak i rekao Aleksandri to. Ona ne sme da se bori za tu ljubav jer je on uplakan priznao da voli Maju sedam dana pre toga. On je sam rekao da je pokušao da se sprda sa Majom, ali su ga emocije povukle. I Mića i ja smo joj govorili da se skloni pogotovo jer je on kroz suze njoj pričao da je voli. Janjuš je oprostio nešto što niko nije mogao da oprosti. Ne možeš da se boriš za njega jer se Maja i Janjuš vole. On nije mogao da se zaljubi u Aleksandru, a posle da kuka za Majom u izolaciji - pričao je Đedović.

Janjuš i Aleks su se složili da nije trebalo da kvare prijateljstvo koje su imali, te da ni poljubac nije smeo da se desi. Aleks se takođe pokajala što je terala inat sa Milanom Jankovićem Čorbom zbog Maje, a onda su se i njih dve suočile, pa su jedna drugoj uputile i ne tako lepe reči.

- Majo, ti imaš ku*vinske poteze, ti si razdvojila čoveka od žene i deteta nisam ja i nisam kao ti imala odnose ovde - rekla je Aleksandra.

- Devojka nema dva grama mozga, kao tele je neko i ona je meni smešna. Ja sve što i kažem ja mislim, ali preteram! - rekla je Maja.

S druge strane, Janjuš je bio ubeđen da je Maja namerno provocirala svojom vezom sa Čorbom, a onda se ta tema ponovo pokrenula pitanjima gledalaca. Marinkovićeva je morala da pravda svoje postupke i ponašanje prema Janjušu zbog noći u hotelu sa Aleksandrom, a i sama je imala čega da se stidi pred njim.

- Ako, neka imaju s*ks! On da je otišao u hotel i nije problem, a ona mu pokazuje veš, a prešao je preko Čorbe i to sada prebacuje! - rekla je Maja.

Aleks je morala da iznese svoj stav povodom daljeg odnosa sa Janjušem, pa mu poručila da ne želi više da se bori za njega, iako bi, po njegovom mišljenju, sad pobedila. Njih dvoje su na kraju porazgovarali o svemu, pa odlučili da sačuvaju prijateljstvo.

- Ja nemam za šta da se borim, on i ja nikada nećemo biti zajedno. On i ja pričamo, jer imamo normalnu komunikaciju. Ja ne želim da se borim - dodala je Aleks.

- Ona se ni za šta ne bori - prekinuo ju je Janjuš.

- Pa za šta da se borim kada ti ustaneš i kažeš da je voliš - odgovorila mu je Aleks.

- Sada bi pobedila milion posto - rekao je Janjuš.

- Rasprava se nastavila, a Maja i Aleks nisu mogle da dokažu ko je od njih dve veća žrtva u ovoj situaciji, pa je priča preokrenuta na Čorbu, kada je optužen da je sve devojke ponižavao.

- Ja nisam nikoga ponizio i čačnuo. One dolaze da se druže sa mnom. Nisam nikoga ponizio sam se birale. Da sam znao da ću izazvati Janjuševu onakvu rekaciju, ne bih to uradio - rekao je Čorba pa priznao:

- Meni je jako krivo što se to nije shvatilo - nastavio je Čorba.

Čorba je i dalje bio na meti gledalaca, ali je ovog puta bio povezan sa Tarom Simov, kada je prozvana da stalno brani njegove postupke, iako smeta njenom dečku.

- Ja mislim da bih trebala da se smirim, Čorba i ja nemamo komunikaciju i samo sam ga zamolila za mesečnicu da nam napravi iznenađenje. Gledaoci su u pravu kada kažu da radim stvari koje mu smetaju, ali je Nenad rekao kako sam sve korigovala i ako mu nešto smeta neka mi kaže - dodala je Tara.

Simova je zatim morala da objasni ljubomornu scenu koju je napravila Nenadu Aleksiću Ša, a posle emisije u kojoj su gostovali, pri čemu je zaključila da se obratio njegovoj supruzi. Nakon toga, pojedini zadrugari su joj uputili kritike, što Simova nije prihvatila najbolje, pa izašla iz kuće.

-Voditeljka je aludirala na priču o njegovoj supruzi. Bilo je indirektnih pitanja, a on je rekao da mu ne prija tema. Na kraju emsiije, voditeljka se posvetila Nenadu, pa mu je rekla da emisiju gledaju žene, i najsmejala se, a on je rekao pozdrav za sve žene. On je aludirao na njegovu suprugu. Druga situacija je bila da je rekao da će popiti kafu sa svojom suprugom - rekla je Tara.

- Ja imam iskustava na televiziji, znam kako treba da se ponašam. Ona mi je zamerila što sam se nasmejao, sram te bilo Tara - rekao je Ša.

Tara ti nisi normalna, šta ti čoveku zameraš. Nego je on tebi dosadio, a tražiš način da ga odje*eš. Ti si idiot, ti njemu sve zameraš.Mi nismo oka sklopili od njih - rekao je Đedović.

- Ja sam danas prokomentarisala da seća ne može da se gradi na tuđoj nesreći. Ona je danas pričala kako nju boli njegova supruga, a nikako nije svesna da će oni morati da razgovaraju. Praviš famu o mnogim stvarima, a ona ne shvataš da je to normalno - rekla je Rialda.

Ma ona radi ovo zarad nečeg drugog, ti treba da pričaš o svojoj ženi - rekao je Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.