U RAZGOVORU SA JEDNOM TAKVOM... Karleuša nakon gostovanja otkrila šta misli o Jovani Joksimović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 21:48

"U RAZGOVORU SA JEDNOM TAKVOM..." Karleuša nakon gostovanja otkrila šta misli o Jovani Joksimović!

Jasno i bez okolišanja!

Jelena Karleuša gostovala je u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović.

Popularna pevačica i voditeljka u "Uranku" su progovorile na brojne teme, a polazište je bilo Jelenino izdavanje dva albuma "Alfa i Omega", te promocija koju je održala u Beogradu na vodi. Međutim, ove dve dame nisu zaobišle ni estradne, političke teme, kao i Karleušin sukob sa "Grand" produkcijom zbog rejtinga.

Koliko je JK ostala pod utiskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostovanja na televiziji "K1" govori njena objava na društvenoj mreži X, gde se obratila Jovani Joksimović.

- Retke su žene koje ostavljaju bez daha svojom lepotom, harizmom, inteligencijom i stavom. Uživala sam u razgovoru sa jednom takvom, verovatno i najvećom novinarsko-voditeljskom zvezdom koja je stvarno žena za sva vremena. Jovana, hvala za divnu najavu, ozbiljan i hrabar razgovor i veru u novinarsku profesiju - istakla je Karleuša.

Pre tri godine, gostojući kod Joksimovićke, JK je takođe uputila pohvalu Jovani, te istakla da su obe "jake i uspešne" žene.

- U Srbiji je greh, nešto poput tebe, kada radiš svoj posao bez kompromisa, jako hrabro i na sve to si inteligentan. Ja imam plus dodatak koji ti nemaš i ne treba da ga imaš - ja sam sve, samo ne normalna, a za šou-biznis je jako bitan taj čarobni sastojak ludila. Onda dobiješ simbiozu koja je sve samo ne dosadna i nešto što ne skreće pažnju. Ljudi moraju da shvate da je moj posao da budem ovakva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.