U Pinkovom studiju su DISKVALIFIKOVANI: Njih dvoje sa osmehom, a publika šokirana - Ovako je sve počelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 23:30

U Pinkovom studiju su DISKVALIFIKOVANI: Njih dvoje sa osmehom, a publika šokirana - Ovako je sve počelo

Ovo je za pamćenje...

Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija "Elita", Nikola Bukilić i Teodora Balzak su postali glavna tema društvenih mreža. Nakon diskvalifikacije iz rijalitija, Ona se suočila sa lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je napustila takmičenje.

Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste njihova nagla bliskost i javno izražavanje emocija na društvenim mrežama.

Teodora je otišla u Crnu Goru, kod njega, a onda je odlučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promeni život iz korena i u 2024. godinu uđe potpuno drugačije. Oni definitivno uživaju u vezi, a gotovo svaki zajednički trenutak dele sa brojnim fanovima na društvenim mrežama.

Tako je i danas Teodora podelila fotografiju, uz pomoć koje se priesetila kako je počela njena ljubavna priča sa Nikolom. Naime, ona je okačila sliku iz studija u Šimanovcima, gde su pred useljenje u Belu kuću sedeli jedno pored drugog.

Sve je počelo ovako - napisala je nekadašnja učesnica "Elite", koja je rijaliti napustila zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Srbija Danas/ Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.