U OČAJU! Anđela u nikad gorem stanju zbog roditelja i prodaje kuće! Srceparajuće scene GRIŽE SAVESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 22:55

U OČAJU! Anđela u nikad gorem stanju zbog roditelja i prodaje kuće! Srceparajuće scene GRIŽE SAVESTI!

Ne ustaje iz kreveta ceo dan.

Anđela Đuričić je pogubila sve konce i ceo dan ne ustaje iz kreveta. Nju su stigle mnogobrojne grešeke iz prošlosti a mnogo se nagađa da je do Anđele došla informacija da njeni roditelji rasprodaju kuću zbog njene veze sa Zvezdanom. Gledaoci to sumnjaju jer Zvezdan zna ovu informaciju i preneo je Ani (Više o tome čitajte klikom OVDE).

Postoje ipak još neki razlozi zbog čega Anđela ne ustaje iz kreveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naime, sinoć se tokom emisije "Pitanja novinara" osamila u pabu "Prijatelji" sa Zvezdanom Slavnićem, nakon čega su se prepustili strastima i vrelim poljupcima u sobi za izolaciju. Međutim, iako je nakon povratka pred pripadnicima sedme sile i zadrugarima rekla da su Slavnić i ona ponovo u vezi, došlo je do brzog preokreta i Zvezdan je odlučio da okonča njihov odnos.

Ona je današnji dan odlučila da preleži u krevetu i ceo dan ne ustaje iz njega, kako se verovatno ne bi susretala sa Zvezdanom po Beloj kući. Pošto je jutaršnji haos Slavnića i Ane Ćurčić dugo trajao, a na kraju se završio suzama i spuštanjem lopte, ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati kad sazna sve detalje odnosa bivših supružnika.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.