U MUTNIM radnjama Ahmićeva NA UDARU - Otkriveno šta se dešavalo u SPOLJNOM SVETU: Isplivali detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 19:59

"U MUTNIM radnjama" Ahmićeva NA UDARU - Otkriveno šta se dešavalo u SPOLJNOM SVETU: Isplivali detalji

On je dao svoje mišljenje o Siti.

Učesnik "Elite" Lepi Mića kaže da se seća učešća sestre Aneli Ahmić, Site Ahmić još kada se pre nekoliko godina takmičila u rijaliti programima, pa kaže da tada nije čuo lepe stvari o njoj.

On se poverio nekolicini cimera u dvorištu dok su se sunčali danas u toku dana, pa je prepričao kakve su sve informacije dolazile do njega.

- Sita je dobra devojka, to je nesumnjivo, ali ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ja čuo je baš strašno. Bilo je priča da je i ona bila u nekim mutnim radnjama kao i Aneli. Aneli je sve priznala to nije sporno, ali mislim da se za njenu sestru nikad nisu vezivale takve priče - počeo je Mića, pa je nastavio:

- Nisu mi nikad konkretno rekli o kakvim se stvarima radi, ali su pričali da je bila sa nekim momcima koji su umešani u neke prljave radnje. Svega tu ima, ali nije to bitno. Ona devojka nije ovde u rijalitiju, što bih ja pričao bilo šta - rekao je on.

Inače, nedavno se oglasio bivši dečko Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, koji neprestano proziva i Aneli i Situ, a to je sada radio na konto njihove zarade.

- Ne znam ko je veći blam od njih dve. Da li Sita koja prosi na Tiktoku za gifr ili Aneli koja se davi u svojim lažima. Ne znam šta bi drugo mogao da odgovorim. Sita 24 sata drži lajv na Tiktoku i priča o meni, ja ne mogu da verujem da je žena još uvek toliko zaljubljena u mene. Ne prolazi je očigledno - poručio je Asmin za "Pink".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete oh pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.