U MILJANI POSTOJE DVE LIČNOSTI! Marija je znala šta će joj ćerka uraditi? Oglasio se Zolin drug Ivica

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 23:02

"U MILJANI POSTOJE DVE LIČNOSTI!" Marija je znala šta će joj ćerka uraditi? Oglasio se Zolin drug Ivica

"Vršila je pritisak na Miljanu svojom bolešću da je delom kriva za njenu bolest zbog veze sa Zolom!"

Miljana Kulić je pre nekoliko dana diskvalifikovana iz Zadruge, a sada iako nije u rijalitiju i dalje se polemiše njen odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, kojeg je ostavila, te ju je dočekao Nenad Macanović Bebica sa kojim je nastavila svoj ljubavni odnos.

Njena majka Marija Kulić se i dalje takmiči u šestoj sezoni Zadruge, a i sama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekla da je srećna što je njena ćerka sa Bebicom, te da zna da joj ništa neće nedostajati pored njega, tako da ona ne brine.

Sada se za "Pink.rs" oglasio i Zolon najbolji prijatelj Ivica, kojeg su dosta i pominjali tokom boravka u Beloj kući, koji je žestoko opleo po Mariji Kulić, braneći svog druga Čolića:

- Podlost Marije Kulić i bezobrazluk sve su veći iz dana u dan što se tiče mog druga Zole. Zamislite šta ona priča na sastanku kod Dušice kad su je pitali zašto ne vrati Zoli slatkiše. Odgovor sledi da neće da se vrati da se ne bi svađala sa Miljanom kad dode kući. Pa, zlotvore, Marija, zar se nisi sa Miljanom svađala do koske kad je bio u pitanju Zola, zar nisi sve učinila da svađom sa Miljanom rastaviš Zolu i Miljanu, a kad treba stvari Zoline vratiti, ti se bojiš da se ne bi posvađala sa Miljanom. Ne boj se zlotvor Marija Kulić da vrati stvari Zoli, nego prevladava u njoj mržnja prema Zoli. Vršila je pritisak na Miljanu svojom bolešću da je delom kriva za njenu bolest zbog veze sa Zolom - rekao je Ivica i dodao:

- Da bi Miljana posle pomirenja krenula sa iskupljenjem prema Mariji, uništavati Zoline stvari, baciti prase, progoniti ga, a sve je to Marija unapred znala, znala je da u Miljani postoje dve ličnosti i da je samo pitanje kad ce krenuti sa tom odvratnom, pakosnom stranom gde radi protiv sebe i svojih osećanja, navodio sam pre da je pitanje dana kad će Mijana pući i zašto čuva Bebicu kod kuće, ali ako se Marijina sreća temeji na tuđoj nesreći - nikad Marija ni njena porodca neće imati sreće - poručio je Zolin prijatelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.