U Lisicama je glumila ženu nesrećnu u ljubavi, a u privatnom životu UŽIVA PORED KOLEGE! Evo koji GLUMAC JE SUPRUG Jelene Stupljanin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 20:14

U "Lisicama" je glumila ženu nesrećnu u ljubavi, a u privatnom životu UŽIVA PORED KOLEGE! Evo koji GLUMAC JE SUPRUG Jelene Stupljanin!

U divnoj zajednici.

Pre devetnaest godina prvi put prikazana je serija "Lisice" za koju je većina tvrdila da je domaća verzija popularne serije "Seks i grad".

Glumica Jelenu Stupljanin, koja je u "Lisicama" igrala lik Staše, nije se promenila ni posle gotovo dve decenije, kao da je vreme za nju stalo.

Da li se sećate plačljive Staše koju su privlačili oženjeni muškarci, živela je sa majkom i večito je bila nesrećna na svim životnim poljima-pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ljubavnom planu?

A post shared by Jelena Stupljanin (@jelenastupljanin)

Za razliku od Stašinog lika, Jelena je imala mnogo više sreće u privatnom životu. Glumila je dugi niz godina u Americi, a pre nekoliko godina vratila se u Srbiju. Glumi u Ateljeu 212, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, glumica se nije mnogo promenila od perioda kada je doživela ogroman uspeh u seriji “Lisice”.

Kao i većina kolega, ne voli da govori o ljubavnom životu pa se zato ne zna mnogo detalja. Poznato je da se tokom leta 2019. godine na intimnoj ceremoniji udala za kolegu Bojana Dimitrijevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.