U Belu kuću je unela seme razdora: Miljana Kulić po povratku PROSULA šokantna saznanja o Aneli

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 10:20

U Belu kuću je unela seme razdora: Miljana Kulić po povratku PROSULA šokantna saznanja o Aneli

Prenela informacije iz spoljnog sveta.

Nedavno izbačena učesnica rijalitija "Elita" Miljana Kulić sinoć se vratila u rijaliti. Po izlasku se videla sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je provela trenutke van rijalitija.

Nakon odluke o tome da se vrati u rijaliti, odmah je doletela nazad na imanje i javila se u emisiji. Po povratku u Belu kuću prenela je poruke učesnicima i govorila o dešavanjima o kojima oni ništa ne znaju.

- Bili smo na grupnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozivu sa Alibabom na Tiktoku. Ja sam mu rekla kakav si ti čovek da ostaviš dete prvo na milost i nemilost, on pokušavao da se odbrani na neku foru. On je pisao ja ništa nisam čitala, evo da ti pokažem ko je ona, ja ništa nisam čitala. Nisam znala gde mi je d*pe a gde glava a ne da pričam sa Asminom - rekla je Miljana.

- Meni tu ništa nije jasno, to je opasna bolest kod njega u pitanju - rekla je Aneli.

- Mislim da je čovek mnogo bolestan, kaže on da uživa u ljubavi sa Stanijom, rekao je da mu ne daju tvoji da viđa dete, da mu govore ku*vin sine. Kako mu Stanija ne kaže šta imaš da gledaš Aneli, treba da uživamo u našoj ljubavi. Ona to sve radi zbog rijalitija pa kad se to završi ona će njega da šutne - odbrusila je Miljana.

Više o ovome na snimku ispod:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.