U 3 UJUTRU! U noći jezive superćelijske oluje, Dejan Dragojević snimljen ispred Urgentnog centra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 15:01

U 3 UJUTRU! U noći jezive superćelijske oluje, Dejan Dragojević snimljen ispred Urgentnog centra! (FOTO)

Salon njegove majke je demoliran.

Sinoć je našom zemljom protutnjala tzv. superćelijska oluja, a nezapamćeno nevreme na ovim prostorima napravilo je određenu štetu u domaćinstvima širom Srbije.

Na sreću, u Srbiji nema žrtava oluje, ali su oštećeni brojni automobili, kuće, zgrade i lokali na koje je uglavnom padalo drveće.

Među lokalima koji su razbijeni je i salon lepote Biljane Dragojević, a majka Dejana Dragojevića se sada oglasila na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu uz snimak potpuno demoliranog salona.

Njoj je ogromni suncobran razbio ceo jedan prozor, srča je letela na sve strane, kao i saksije i žardinjere sa cvećem.

- Nevreme je uništilo dosta pa i moj salon - napisala je Biljana i postavila pesmu Leksington benda "Letnje kiše".

A post shared by Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)

Nakon ovog šoka, usledio je još jedan, kada se Dejan u gluvo doba noći našao ispred Urgentnog centra u Novom Sadu. Dragojević je na svom storiju objavio snimak ispred zgrade Urgentnog, u tri ujutru, što je mnoge njegove pratioce zabranilo, a pojedine je navelo da pomisle da je Dejan povređen u oluji.

Ipak, reklo bi se da je pobednik "Zadruge 5" u više nego dobrom stanju, budući da je nastavio da bude aktivan na mrežama, a da je pored Urgentnog Centra samo prolazio.

Ipak, zašto je snimao bolnicu i snimak objavio, još uvek nije poznato.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.