SUPERĆELIJSKA OLUJA URNISALA TOPALKOV POSED: Pevač se oglasio, ne prestaje da se zahvaljuje Bogu jer nema mrtvih

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 09:57

SUPERĆELIJSKA OLUJA URNISALA TOPALKOV POSED: Pevač se oglasio, ne prestaje da se zahvaljuje Bogu jer nema mrtvih

Ovakvu oluju naš narod ne pamti.

Našu zemlju sinoć je zahvatilo nezabeleženo nevreme na ovim prostorima, a superćelijska oluja nosila je drveće, delove krovova i obarala kranove po Beogradu.

Jutro posle nezapamćene oluje društvene mreže vrve od snimaka poplavljenih ulica, te zakrčenih puteva drvećem, kao prizorima porazbijanih automobila na koje je drveće palo.

Pevač Milan Topalović Topalko je podelio snimak iz svog dvorišta, a sve vreme se zahvaljivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bogu jer nema ljudskih žrtava.

Topalko je izašao u svoje dvorište i snimio popadalo drveće po automobilima, a otkrio je i da mu je automobil ostao u dobrom stanju, uprkos tome što ga je parkirao ispod drveta.

- Sve grane su pale pored sokola, hvala Bogu - napisao je Topalko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U 3 UJUTRU! U noći jezive superćelijske oluje, Dejan Dragojević snimljen ispred Urgentnog centra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023

Salon njegove majke je demoliran...Sinoć je našom zemljom protutnjala tzv. superćelijska oluja, a nezapamćeno nevreme na ovim prostorima napravilo je određenu štetu u domaćinstvima širom Srbije...Na sreću, u Srbiji nema žrtava oluje, ali su oštećeni brojni automobili, kuće, zgrade i lokali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.