Tuga! Proslavljenu glumicu Nedu Arnerić brat pronašao mrtvu u stanu

Izvor: Svet, 11.Jan.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga! Proslavljenu glumicu Nedu Arnerić brat pronašao mrtvu u stanu

Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Auto patrola na licu mesta obavila je razgovor sa njenim bratom Arnerić Predragom, koji je izjavio da je danas hteo da obiđe sestru koja je živela sama na navedenom stanu, ali da je naišao na zaključana vrata.
Angažovao je bravara koji je stručno otvorio vrata, nakon čega je Predrag zatekao preminulu na stolici za trpezarijskim stolom. Hitna pomoć konstatovala smrt, nije bilo tragova nasilja.

Svet Svet
The post Tuga! Proslavljenu glumicu Nedu Arnerić brat pronašao mrtvu u stanu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"Krenula sam da živim paralelno dva života!" OVAKVO je bilo detinjstvo pokojne glumice Nede Arnerić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020

Nije joj bilo lako!..Neda Arnerić preminula je juče, 10. januara, u svom stanu na Vračaru. Glumicu je za trpezarijskim stolom na stolici pronašao brat, koji joj je došao u posetu pa naišao na zaključana vrata...Jednom prilikom, govoreći o svom životu, Neda je ispričala kako od 12. godine živi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.