Brat zatekao Nedu Arnerić mrtvu za trpezarijskim stolom: Morao da obije vrata jer se nije javljala

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat zatekao Nedu Arnerić mrtvu za trpezarijskim stolom: Morao da obije vrata jer se nije javljala

Auto patrola na licu mesta obavila je razgovor sa njenim bratom Arnerić Predragom, koji je izjavio da je danas hteo da obiđe sestru Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Auto patrola na licu mesta obavila je razgovor sa njenim bratom Arnerić Predragom, koji je izjavio da je danas hteo da obiđe sestru koja je živela sama na navedenom stanu, ali da je naišao na zaključana vrata.Angažovao je bravara koji je stručno otvorio vrata, nakon čega je Predrag zatekao preminulu na stolici za trpezarijskim stolom. Hitna pomoć konstatovala smrt, nije bilo tragova nasilja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispred Nedine zgrade na Vračaru MUK: Policija i Hitna pomoć u Dubljanskoj ulici, popaljena svetla u glumičinom stanu (FOTO SA LICA MESTA)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020

Glumica Neda Arnerić pronađena je mrtva u svom stanu na Vračaru, a nju je za stolom u trpezariji pronašao brat Predrag Glumica Neda Arnerić pronađena je mrtva u svom stanu na Vračaru, a nju je za stolom u trpezariji pronašao brat Predrag. Vrata stana bila su zaključana,...

Nastavak na Večernje novosti...

Tuga! Proslavljenu glumicu Nedu Arnerić brat pronašao mrtvu u stanu

Izvor: Svet, 11.Jan.2020, 12:58

Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Auto patrola na licu mesta obavila je razgovor sa njenim bratom Arnerić Predragom, koji je izjavio da je danas hteo da obiđe sestru koja je živela sama na navedenom stanu, ali da je naišao na zaključana vrata.. Angažovao je bravara koji je stručno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.