Tuča na nastupu Jadranke Barjaktarović: Pevačicu u poslednjem trenutku sklonili s bine!

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča na nastupu Jadranke Barjaktarović: Pevačicu u poslednjem trenutku sklonili s bine!

Jadranka Barjaktarović pevala je na jednoj svadbi u Podgovrici kada je izbila masovna tuča, ali na svu sreću pevačica je uspela da se skloni na vreme.

Naime, u Podgorici na jednoj svadbi, na nastupu Jadranke Barjaktarović, izbila je žestoka tuča, ali na svu sreću pevačica je uspela da se skloni na vreme. ''Jadranka je pevala, a kako je tuča počela da se zahuhtava, kolege su je sklonile sa bine da ne bi bila povređena jer je ka bini letelo pola inventara. Bogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << hvala, situacija se smirila kada su sa svadbe udaljeni svi učesnici tuče, a Jadranka je, kao pravi profesionalac, nastavila da zabavlja goste, mada je bila vidno prestravljena '', piše portal Alo.

Jadranka je potvrdila ovu priču i naglasila da je bilo strašno. ''Svašta mi se dogodilo u karijeri, ali srećom nikad nisam bila povređena'', rekla je Jadranka za Alo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.