Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Aleksandra i Aco Pejović zapalili krcatu Arenu! Kada su ukrstili glasove, svi su pali u trans! (VIDEO)

Na koncertu Aca Pejovića u krcatoj “Areni” pevala je i Aleksandra Živojinović. Folker i pevačica su otpevali duet “Litar krvi” i podigli publiku na noge. Nakon toga je Aleksandra zapevala svoje hitove “Od istoka do zapada, kao i “Klizav pod”.   View this post on Instagram   Trudna Aleksandra gostovala kod kuma Ace Pejovica na The post Trudna Aleksandra i Aco Pejović zapalili krcatu Arenu! Kada su ukrstili glasove, svi su pali u trans! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“Ponosni smo svi na njega!” Filip Živojinović je zbog Pejovića prekršio pravilo kojeg se godinama drži!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018

Iako se Filip Živojinović pridržava toga da se ne oglašava u medijima, zbog Aca Pejovića je prekršio svoje zlatno pravilo. Naime, dok je čekao da Pejović zapeva u Areni on je ćaskao sa novinarima Telegrafa: – Znate da ja nikada ne dajem izjave, ali moram da kažem da sam večeras jako srećan....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.