ZAPEVALA SA KUMOM! Trudna Prijovićka oduševila publiku nastupom u Areni! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPEVALA SA KUMOM! Trudna Prijovićka oduševila publiku nastupom u Areni! (FOTO)

Koncert za pamćenje.

Aco Pejović je sinoć u beogradskoj Areni održao veliki koncert, a brojne kolege su došle da ga podrže.

Najveće iznenađenje za sve poštovaoce Pejovićeve muzike bilo je kada je pevač objavio da će specijalna gošća biti njegova kuma Aleksandra Prijović, koja je pre dva meseca otkazala sve zakazane nastupe jer je ostala u drugom stanju.

Prija je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Arenu oko 21:30, nasmejana i vesela, a ono što je šokiralo sve koji su je videli, jeste to što joj se trudnički stomak tek nazire iako je u šestom mesecu! Prija je blistala u dugoj haljini nalik na one iz antičkog perioda, a u skladu sa odećom je bila i frizura i šminka.

Pevaču se na sceni u jednom trenutku pridružila kuma Aleksandra.

Pred 20.000 ljudi otpevali su duetsku pesmu "Litar vina, litar krvi"!

OU! Kebu NA PREPAD pitali gde mu je SNAJKA SEVERINA! Da li je moguće da je OVAKO odgovorio!? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović prekinula trudničko i sa Pejovićem pevala pred punom Arenom

Izvor: Tracara.com, 23.Nov.2018

Aco Pevjović napravio je pravi spektakl u Areni u kojoj je bilo 20.000 ljudi. Ipak, najviše pažnje privukao je duet koji je otpevao sa Aleksandrom Živojinović, koja je nedavno otkazala sve nastupe zbog trudničkog bolovanja. Prija je došla u Arenu oko pola 10, nasmejana i vesela, a ono što je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.