Tri muškarca i tetka, serija po ugledu na - Dva ipo muškarca!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2020, 12:38

Tri muškarca i tetka, serija po ugledu na - Dva ipo muškarca!

"Tri muškarca i tetka", serija po ugledu na - "Dva ipo muškarca"! U glavnim ulogama su Marko Janketić, Petar Benčina i Jelisaveta Seka Sablić, snimanje pilot epizode zakazano je za sredinu juna, a prikazivanje se očekuje od jeseni.

Kreatori serije zasnovane na motivima planetarno popularnog sitkoma “Dva i po muškarca” su Nikola Burovac i Danijel Đurić, scenario piše Kosta Peševski, a režija je poverena Pavlu Vučkoviću, reditelju filma “Panama” (2015).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />"Marko Janketić igra Ljubu, on je neka vrsta lika kakav je Čarli Šin u seriji “Dva i po muškarca”, otrov za žene, privodi devojke… Njegovog brata igra Petar Benčina, on je IT-jevac, ima sina, nema socijalnu inteligenciju, smotanko je sa naočarima… Svi oni žive kod tetke koju igra Seka Sablić ", priča Burovac.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.