Izvor: Radio 021, 28.Maj.2020, 09:34

Domaća verzija serije "Dva i po muškarca" zvaće se "Tri muškarca i tetka"

Domaća verzija serije "Dva i po muškarca" zvaće se "Tri muškarca i tetka", u glavnim ulogama su Marko Janketić, Petar Benčina i Jelisaveta Seka Sablić, snimanje pilot epizode zakazano je za sredinu juna, a prikazivanje se očekuje od jeseni.

Kako piše portal Nova.rs, kreatori serije zasnovane na motivima sitkoma "Dva i po muškarca" su Nikola Burovac i Danijel Đurić, scenario piše Kosta Peševski, a režija je poverena Pavlu Vučkoviću, reditelju filma "Panama" (2015).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Marko Janketić igra Ljubu, on je neka vrsta lika kakav je Čarli Šin u seriji 'Dva i po muškarca', otrov za žene, privodi devojke...Njegovog brata igra Petar Benčina, on je IT-jevac, ima sina, nema socijalnu inteligenciju, smotanko je s naočarima... Svi oni žive kod tetke koju igra Seka Sablić", priča Burovac.

On navodi da su čitajuće probe počele, da pilot epizoda treba da bude snimljena 13. i 14. juna u jednoj vili na Dedinju, jer se tamo odvija radnja.

"Tetka u seriji je stara komunistkinja, bila je u SPS-u devedesetih, glavna u 'Dafimentu', tako da odatle objašnjenje kako to da jedna penzionerka živi u vili od više od 300 kvadrata. Ljuba živi sa njom jer misli da mu je tako bolje, tu uvek ima skuvan ručak, novac nije problem, njegov brat je napravio softver koji donosi veliki novac, ali ga on predstavlja kao svoj. U trećoj ili četvtoj epizodi pojavljuje se i tetkin bivši ljubavnik, koji odlučuje da se vrati iz Nemačke, a njega igra Petar Božović", otkriva Burovac.

Opširnije o novoj seriji OVDE.

Autor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.