Treći razvod, ovaj put posle samo pet meseci braka: Boris Novković poslao ogorčenu poruku supruzi Ines! (video)

Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći razvod, ovaj put posle samo pet meseci braka: Boris Novković poslao ogorčenu poruku supruzi Ines! (video)

Boris Novković razvodi se posle samo pet meseci braka!

Hrvatski pevač je putem društvenih mreža obavestio javnost da je stavio tačku na svoj brak sa Ines Katić (29).

Boris je objavio snimak sa koncerta u čast pokojnog Kemala Montena, a pesmu “Nije htjela” posvetio je svojoj trećoj supruzi.

“Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala!”, napisao je Boris na društvenoj mreži.

Pre Ines Katić, pevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (44), i devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3).

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.