Treći razvod!?

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći razvod!?

Hrvatski muzičar Boris Novković objavio misterioznu poruku na društvenim mrežama

Foto: YouTube/screenshot

Boris Novković se uvek trudio da svoj ljubavni život zadrži u privatnosti, ali objavom na Facebooku nakon koncerta u čast pokojnog kolege i prijatelja Kemala Montena zabrinuo je obožavatelje, koji su zaključili da je pevačev brak, koji je Boris sklopio tek pre pet meseci, već pred razvodom.

NAŠAO ŽENU NA INTERNETU! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Uz video Kemalovog hita "Nije htjela" Novković je napisao:

'Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, ali niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba i četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav zauvek! I nemam drugog komentara! Ines, hvala', objavio je pevač.

Pevač je 18 godina mlađu Zadranku Ines Katić oženio u avgustu prošle godine posle samo šest meseci veze.

Pre toga iza sebe je već imao dva propala braka - jedan s glumicom Bojanom Gregorić-Vejzović i drugi s novinarkom Lucijom Matić, s kojom je dobio dva sina.

I s njom raskinuo, pa objavio na Facebook profilu

"Bori se, Borise, čekamo tvoje sljedeće veličanstveno vjenčanje s vrlo izvjesnim ishodom. Borba je to, nije ti lako", "Sredi se, nađi ženu svojih godina jer ni ti nisi više balavac", samo su neki od komentara ispod Novkovićeve objave, ali bilo je i onih koji su pohvalili pevačev neuništivi romantičarski duh.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KRAJ BRAKA POSLE PET MESECI Boris Novković ogorčenom porukom objavio da se ponovo razvodi

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

Hrvatski pevač Boris Novković objavio je poruku na društvenim mrežama kojom je podstakao glasine da je njegovom braku sa 19 godina mlađom Ines Katić došao kraj...Boris je objavio snimak sa koncerta u čast pokojnog Kemala Montena, i pesmu "Nije htjela" posvetio svojoj trećoj supruzi...- Svi koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.