Transformacija! Nekada je dovoljno da se samo promeni frizura!

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2020, 09:45

Transformacija! Nekada je dovoljno da se samo promeni frizura!

Zdrava i negovana kosa, ukras je svake žene! Neverovatna transformacija! Nekada je dovoljno da se samo promeni frizura i da izgledate potpuno drugačije, sveže i lepše!

Dobra frizura i boja kose, mogu da vas podmlade, učine da koža lica izgleda svežije, pa čak i da pojednostavi bjuti rutinu.

Iako se često tvrdi da žene kad su nesigurne i neraspoložene, prvo što menjaju je kosa, činjenica je da dobar izbor frizure zaista može da učini da izgledate kao druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << osoba.

Nekad nam se učini da je tuđe slađe, ali ako vašoj prijateljici dobro stoji crvena kosa, ne znači da će i vama. Frizura nije samo kosa već je nekad i oličje karaktera te osobe.

Sa druge strane, nije ni svaka dužina kose za svakoga. Duga kosa bez oblika može da “proguta” lice i umesto da istakne sve lepe crte, potpuno ih sakrije.

Nekad možda želimo dugu kosu ali se sama vlas krza i lomi te često imamo “bičeve” umesto lepe frizure.

Na sledećim primerima, uverićete se u moć transformacije i to samo promenom frizure. Možda vas inspiriše da i sami probate nešto novo i osvežite izgled.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.