Transakcijom skinuto više od 26.000 evra sa četiri računa putnika iz nestalog malezijskog aviona!

Izvor: Svet, 16.Avg.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transakcijom skinuto više od 26.000 evra sa četiri računa putnika iz nestalog malezijskog aviona!

Više od 26.000 evra je ukradeno od putnika koji su bili  u nestalom maezijskom avionu na letu MH 370.
Pet meseci pošto je avion malezijskog avioprevoznika nestao, došlo je do neobjašnjive transakcije od 26.122 evra.

Banka u Kuala Lumpuru prijavila je očigledna neslaganja na računima 18. jula. Slučaj je prijavljen policiji. Prema policijskom izveštaju, transakcije su napravljene navedenog datuma i novac sa računa tri nestala putnika prebačen je na račun četvrtog, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nestalog putnika, odakle mu se gubi trag.
Prema nezvaničnim informacijama, neko pokušava da izvrši krivično delo. Osumnjičeni je to pokušao da uradi putem bankomata.
To se sve dešava u trenutku kada se tim istraživača sprema da u septembru detaljno pretraži Indijski okean u potrazi za nestalim avionom. Traganje za avionom traje više od pet meseci što je čini najskupljom potragom u istoriji avijacije. Avion  sa 239 putnika nestao je 8. marta. Drugi avion ove kompanije sa 298 putnika oboren je iznad Ukrajine 17. jula. Malezijska aviokompanija pokušava da revitalizuje poslovanje, a jedna od opcija je i promena imena.
 
Izvor: Life Content
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dizali novac sa računa putnika nestalog malezijskog aviona

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2014

S bankovnih računa četiri putnika koji su se nalazili među 227 putnika i 12 članova posade malezijskog aviona, koji je nestao 8. marta na liniji Kuala Lumpur - Peking, podignut je novac...Privedene su dve osobe za koje se veruje da su podizale novac sa pomenutih bankovnih računa...Naime, austrijski...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.