“Top Gir” ima novog voditelja

Izvor: Svet, 16.Jun.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Top Gir” ima novog voditelja

Novi voditelj popularne Bi-Bi-Si-jeve emisije “Top Gir” biće DJ i radijski voditelj Kris Evans, koji će zameniti kontroverznog Džeremija Klarksona.
Bi-Bi-Si nije produžio ugovor s Klarksonom u martu nakon što je voditelj napao producenta u jednom hotelu. Umesto toga je posao ponuđen Evansu, koji ga je prihvatio i potpisao trogodišnji ugovor.
“Veoma sam uzbuđen, Top Gear je moja omiljena emisija. Osmislili su je briljantni ljudi koji vole automobile i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << znaju kako nešto komplikovano učiniti zabavnim i jednostavnim. Obećavam da ću uraditi sve što mogu kako bi poštovao sve što se dogodilo ranije te poveo emisiju napred”, izjavio je Evans.
On je bio jedan od favorita za Klarksonovo radno mesto. Poseduje veliku kolekciju automobila, a ranije se kao gost pojavljivao u emisiji.
Klarkson je rekao da je otkaz na Bi-Bi-Si-ju rezultat njegove greške i da je veoma tužan što je morao otići nakon 27 godina.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Top Gir” ima novog voditelja

Izvor: Scandal.rs, 16.Jun.2015

Novi voditelj popularne Bi-Bi-Si-jeve emisije “Top Gir” biće DJ i radijski voditelj Kris Evans, koji će zameniti kontroverznog Džeremija Klarksona...Bi-Bi-Si nije produžio ugovor s Klarksonom u martu nakon što je voditelj napao producenta u jednom hotelu. Umesto toga je posao ponuđen Evansu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.