Kris Evans novi voditelj emisije Top-gir

Izvor: Radio 021, 17.Jun.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Evans novi voditelj emisije "Top-gir"

Novi voditelj popularne BBC-jeve emisije "Top-gir" biće di-džej i radijski voditelj Kris Evans, koji će zameniti kontroverznog Džeremija Klarksona.

BBC nije produžio ugovor s Klarksonom u martu nakon što je voditelj napao producenta u jednom hotelu. Umesto toga je posao ponuđen Evansu, koji ga je prihvatio i potpisao trogodišnji ugovor.

"Veoma sam uzbuđen, Top-gir je moja omiljena emisija. Osmislili su je briljantni ljudi koji vole automobile i koji znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kako nešto komplikovano učiniti zabavnim i jednostavnim. Obećavam da ću uraditi sve što mogu kako bih poštovao sve što je urađeno ranije, te poveo emisiju napred", izjavio je Evans.

On je bio jedan od favorita za Klarksonovo radno mesto. Poseduje veliku kolekciju automobila, a ranije se kao gost pojavljivao u emisiji.

Klarkson je rekao da je otkaz na BBC-ju rezultat njegove greške i da je veoma tužan što je morao otići nakon 27 godina.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.