Tomović u POLICIJI?!? Zbog PRETNJI porodici Vrbaški?

Izvor: Svet, 05.Jul.2020, 13:02

Tomović u POLICIJI?!? Zbog PRETNJI porodici Vrbaški?

Mina Vrbaški baš ume da iznervira čoveka. Ona je napravila pakao svom bivšem dečku Vladimiru Tomoviću kada je pre par dana otkrila da je svojevremeno davio i pretio njenoj porodici.
TOMOVIĆ: “DEKLARISANA KURVO, VIDIMO SE NA SUDU!” Kako novi STAR saznaje, Đetića je sve ovo mnogo iznerviralo jer mu ovakve stvari prave probleme, ne samo da nađe novu devojku, već i oko posla koji mesecima traži.

„Čujem da me danima gospođica Vrbaški lažno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << optužuje da sam je davio i pretio porodici. Deklarisana kurvo, jedino što te davilo ispod pokrivača je moj polni organ u tvojim ustima. Vidimo se na sudu zbog svih kleveta koje si na moj račun iznela”, napisao je Tomović na svom Instagram profilu kako bi obavestio javnost da neće preći tako lako preko ovoga. Mi smo ga tim povodom pozvali, ali on nije bio raspoložen da priča.
NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

„Ne želim da se oglašavam po tom pitanju previše. Samo ću reći da će moj advokat odraditi svoj deo posla, pa ako bude elemenata za tužbu, tužiću fukaru jer me mesecima lažno optužuje i blati”, rekao za STAR Tomović koji već šest meseci pokušava da povrati reputaciju, ali mu to bivša devojka Mina Vrbaški ne dozvoljava jer ga konstantno spominje u lošem kontekstu, optužuje ga za sve i svašta i stvara lažnu sliku o njemu!
„Vladimir je poludeo, ona sve to trtrlja na televiziji, pa je do njega došla informacija da će zbog svega da bude priveden u policiju kako bi dao iskaz da li je stvarno pretio porodici Vrbaški. Umesto da uživa, da nađe devojku i da se slobodno šeta ulicom, on trpi preke poglede okoline jer ne može da dokaže da nije nasilnik i tabadžija”, otkrio  je za STAR izvor blizak Tomoviću.
JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Tomović u POLICIJI?!? Zbog PRETNJI porodici Vrbaški? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TOMOVIĆ ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG MINE? Napravila mu PAKAO od života - ovo je za nevericu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 11:56

Evo šta je prava istina!..Mina Vrbaški napravila je pravi pakao svom bivšem dečku Vladimiru Tomoviću kada je pre par dana ispričala u rijalitiju da ju je on svojevremeno, navodno, davio i pretio njenoj porodici...Kako mediji pišu, Vladimira je sve ovo mnogo iznerviralo, jer mu ovakve stvari prave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.