TOMOVIĆ ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG MINE? Napravila mu PAKAO od života - ovo je za nevericu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 11:56

TOMOVIĆ ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG MINE? Napravila mu PAKAO od života - ovo je za nevericu!

Evo šta je prava istina!

Mina Vrbaški napravila je pravi pakao svom bivšem dečku Vladimiru Tomoviću kada je pre par dana ispričala u rijalitiju da ju je on svojevremeno, navodno, davio i pretio njenoj porodici.

Kako mediji pišu, Vladimira je sve ovo mnogo iznerviralo, jer mu ovakve stvari prave probleme.

- Čujem da me danima gospođica Vrbaški lažno optužuje da sam je davio i pretio porodici. Deklarisana ku**o, jedino što te davilo ispod pokrivača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moj polni organ u tvojim ustima. Vidimo se na sudu zbog svih kleveta koje si na moj račun iznela - napisao je Tomović na svom Instagram profilu kako bi obavestio javnost da neće preći tako lako preko ovoga.

- Vladimir je poludeo, ona sve to trtrlja na televiziji, pa je do njega došla informacija da će zbog svega da bude priveden u policiju kako bi dao iskaz da li je stvarno pretio porodici Vrbaški - navode mediji.

Novinar su stupili u kontakt sa Vladimirom koji je demantovao da je išao na bilo kakvo saslušanje u policiju zbog navodnih pretnji gospođici Vrbaški:

- Naravno da nije istina, daleko bilo! - rekao je on kratko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.