Tom Henks u ekranizaciji svetskog bestselera: Čovek po imenu Oto! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 06.Dec.2022, 10:11

Tom Henks u ekranizaciji svetskog bestselera: Čovek po imenu Oto! (VIDEO)

Tom Henks u ekranizaciji svetskog bestselera "Čovek po imenu Oto"! Dvostruki Oskarovac ponovno u filmu sa životnom pričom.

Nema sumnje da je Tom Henks jedno od najomiljenijih lica Holivuda. Kroz svoju 45-ogodišnju karijeru osvojio je dve nagrade Oskar i opšte je poznato da je jedna od najuspešnijih filmskih zvezda. Forest Gamp, Filidelfija i Terminal samo su neki od filmova koji su Henksa obeležili kao glumca u kojima je zablistao u scenama koje možemo prepoznati iz naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svakodnevice. Upravo takav film sa Henksom u glavnoj ulozi dolazi nam početkom sledeće godine pod imenom "Čovek pod imenom Oto".

Naime, radi se o ekranizaciji bestselera Njujork tajmsa "Čovek po imenu Uve" Frederika Bekmana.

Upravo objavljeni trejler otkriva nam svakodnevicu Otoa Hendersona (Tom Henks), udovca i džangrizala koji budno pazi na red i disciplinu u svom komšiluku. Međutim, to sve ipak više liči na konstantno kritikovanje i osuđivanje ogorčenih komšija.

Međutim, njegova rutina okrenuće se naglavačke kada se u komšiluk doseli temperamentna mlada porodica. Oto će ubrzo otkriti šta se sve dogodi kada život prihvatite onakav kakav jeste...

U ovoj komediji, osim Henksa, glumačku postavu još čine Mariana Trevinjo (Club the Cuervos), Rejčel Keler (Fargo, Legion, Tokyo Vice) i Manuel Garsija-Rulfo (Sedmorica veličanstvenih, The Lincoln Lawyer). Rediteljski deo posla pripao je Marku Forsteru (Finding Neverland, Svetski rat Z) a scenario je, prema knjizi, napisao Dejvid Mekgi koji je nominovan za Oskara sa filmovima Pijev život i Finding Neverland. Kao producent potpisan je i Henks.

Knjiga "Čovek po imenu Uve", kao broj 1 Njujork tajmsa, prodata je u više od 3 miliona primeraka širom sveta, a domaći čitaoci imaju samo reči hvale za ovu životnu dramu sa elementima humora.

Zbog svega navedenog, čitalačka i bioskopska publika nestrpljivo iščekuju početak iduće godine kada će film Čovek zvan Oto početi da se prikazuje u domaćim bioskopima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.