To vas ona laže, da znate... Velika RAZLIKA u godinama: Rodila Amidžiću sina, a EVO koliko je Mina zapravo mlađa od voditelja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 16:24

"To vas ona laže, da znate..." Velika RAZLIKA u godinama: Rodila Amidžiću sina, a EVO koliko je Mina zapravo mlađa od voditelja!

Nije nimalo zanemarljivo.

Društvene mreže već danima ne prestaju da bruje o tome da se Mina Naumović, supruga popularnog voditelja Ognjena Amdžića, porodila 9. marta i na svet donela njihovog sina Peruna.

O privatnom životu Ognjenove izabranice se ne zna mnogo toga, ali ovaj detalj zaprepastio je mnoge. Ognjen Amidžić koji ima 48 godina, stariji je od Mine čak 17 godina. Naumovićeva ima 31 godinu.

Podsetimo, Ognjen i Mina upoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se i zavoleli tokom rada na emisiji. Rođenje sina kruna je jedne velike ljubavi koja se rodila između Ognjena i njegove prelepe koleginice Mine.

Njih dvoje su nedavno, u tajnosti, izgovorili sudbonosno "da", ali mediji su nakon nekog vremena uspeli da saznaju ovu predivnu vest, te je par priznao kako je to izgledalo.

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh) - rekao je Ognjen za Kurir.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.