To radi samo kad NE SNIMA kamera Aneli Ahmić otkucala Janjuša, priznala da kočnice popuštaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 03:27

"To radi samo kad NE SNIMA kamera" Aneli Ahmić otkucala Janjuša, priznala da kočnice popuštaju

Neće mu biti dobro kad čuje šta je rekla.

Učesnica "Elite", Aneli Ahmić stigla je u "Šiša bar" kod voditeljke Ane Radulović te je progovorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i o gorućim temama u kući.

Takođe, ona je spomenula da kočnice popuštaju, ali i da Janjuš neke stvari radi isključivo kad kamera ne snima.

- Aneli šta ti leži na duši? - upitala je Ana.

- Šta da ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažem, situacija je vidna. Što se tiče Janjuša, ja sam se zaljubila, ne mogu reći zaljubila, ali mogu reći da su moje emocije sve jače i jače i da ih ne mogu skrivati, ta moja neka ljubomora. Ja sve posmatram njega, ja kroz naočare sve vidim, nikad nisam bila ovoliko ljubomorna, jer nikada nisam imala povod. Ja začno znam kad se on zeza kad nešto želi loše da mi uradi. Ja imam ego svoj, kada nešto žutro odgovori mene radi moj ego. Ja shvatam njega iako bih ja u mnogim situacijama drugačije. Ja ne bih volela da odemo korak dalje - rekla je Aneli.

- Kako ne bi volela - upitala je Ana.

- Volela bih, ali ne bih volela te neke odnose. Ne bih volela zbog svog deteta, i da imam neke odnose sa njim, da ja vidim da je to sto posto iskreno, i da mi neće praviti spletkice, možda bih i ušla u odnos. Kada mi je stiglo pitanje za venčanje, njega je to izbacilo iz takta, da se on podigao i rekao šta će meni Stanija i Aibaba. On je posmatrao mene i kako ja reagujem. Ja sam tačno znala kako ću reagovati, jer me sve vreme pratio. Tera mi inat, i zato ja tako reagujem - rekla je Aneli.

- Što nisi sto posto sigurna u njegovu ljubav ako radi stvari koje i ti - rekla je Ana.

- Jer ja njemu te stvari radim i pričam ispred kamere, a on sve samo kad ne snima kamera- rekla je Aneli.

- On se plaši i suzdržava, ja sam njemu sad rekla pitanje je dana, vremena i svega. Oboje ne možemo da izdržimo više, sve pršti od ljubomore i strasti - rekla je Aneli.

- Vidim da neke naše kočnice popuštaju - dodala je.

- Da li se plašiš ukoliko uđete u vezu, da će neki učesnici pokušati da rasture? - upitala je Ana.

- Da, svesna sam toga itekako će biti. Pričao je sa Dankom, ja sam htela da saznam šta, ali je on napravio scenu. Od sad ću da skupljam snagu, pa ko god došao, dobrodošao - rekla je Aneli.

- Šta je to tebi Danka rekla? - upitala je Ana.

- Ne znam Ana, ništa, ne dopada mi se uopšte jer mi je jako čudna. Ja procenjujem ljude na prvu, došla je i rekla da joj se sviđam, da joj se sviđa iskrenost, pohvalila me sto posto, prija pohvala, ali ne privlače ga žena poput njih. Ona nikako nije psontana, ja bih je vrlo rado pohvalila. Videla sam neke namere, čak i poglede ka Janjušu, vidim da hoće, sad da li hoće u priču ili šta ne znam. Šta ti imaš pristati na to, ako se ja sprdam na maćeha, pravila sam proveru. Ona jedva dočekala - rekla je Aneli.

- Hoće ti smetati ako on nastavi druženje sa Dankom? - upitala je Ana.

- Hoće, rekla sam mu to kroz ljuobmoru - rekla je Aneli.

- Šta to vas sprečava da ozvaničite vezu - upitala je Ana.

- Mene sprečava, njega nešto sprečava za vezu, a o drugim stvarima ne bih pričala - rekla je Aneli.

- Je l' paziš šta radiš da ti Janjuš ne bi zamerio? - upitala je Ana.

- I te kako, zameri mi glupost najveću rečenicu. Ja nikada nisam bila ovakva, bude mi jako teško ovde. Ja sam juče sa Dankom takvu vrućinu osetila kao nikad do sada - rekla je Aneli.

- Deluje da i on pazi kao i ti - rekla je Ana.

- Mislim da da, ali iskreno mislim da ne daje povoda drugim devojkama jer nema interesantnih, mene čeka ovde pakao. Ja sam jako osetljiva, generalno nikada nisam imala takve povode pre, ovde smo zatvorene, on je takav kakav jeste, voli da se zeza i to, ali razumeš me - rekla je Aneli.

- Ne znam kako će izdržati da ne napravi korak više, ali znam da drži ručnu zbog ćerkice, pričali smo o porodici o deci, rekao mi je da je razveden, ali da ima ćerkicu koja ima deset godina - istakla je.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.