To mi je najbolnija tema Sanja KROZ SUZE O SVAĐI SA OCEM i porodičnoj drami - ne razgovaraju godinama, a ovo je razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 21:50

"To mi je najbolnija tema" Sanja KROZ SUZE O SVAĐI SA OCEM i porodičnoj drami - ne razgovaraju godinama, a ovo je razlog

Prvi put progovorila o ovoj najbolnijoj temi.

Voditeljka Ivana Rančić je u emisiji "Sa Ivanom", u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila voditeljku i bivšu rijaliti učesnicu Sanju Stanković.

Sanja je otvorila dušu i priznala da je veza sa Jovanom Tomić Matorom najveća greška. Priznala je šta misli o vezi Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, a onda je otkrila da joj se Anđelo izvinio nakon rijalitija i da su zakopali ratne sekire. Sanja se prisetila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saobraćajne nesreće koju je preživela i koliko joj je bilo teško da prebrodi taj period. Posebne emocije kod Stankovićeve je izazvala tema o svađi sa ocem, pa su joj u jednom trenutku zasuzile oči. Bivša zadrugarka je otkrila zašto više ne razgovara sa ocem nakon rijalitija i kakve je porodične probleme imala.

Sanju je podigla majka, ali otac nije bio prisutan u njenom životu. Ona je sad otkrila koliko joj je falila očinska figura tokom odrastanja.

- Fali mi i dan danas. Ne samo očinska, nego i mamina, zato što je mama morala da radi da bi mogla da prehrani i mene i nju, pa sam ja mahom sa bakom odrastala. Tata je bio i nije bio. Više nije bio nego što je bio. Sa tatom ne razgovaram ni dan danas, nakon "Zadruge". Ne zbog Matore, nego zbog nekih drugih stvari. Itekako postoje posledice i ne volim da pričam o tome jer je to moja najbolnija tema. Da su oba roditelja bila prisutna u mom životu, ja možda ne bih pravila neke greške. Ali da nisam pravila neke greške, možda ne bih bila to što sam danas. Ne bih bila uspešna. Ja sam došla u Beograd sama, sa torbom sa 19. godina, i nisam znala gde je levo - rekla je Sanja sa suzama u očima i prisetila se kako je izgledao njen dolazak u Beograd:

- Jeste me zaneo Beograd. Ja sam pravila dosta grešaka, ali vratila sam se na pravi put. Ima grešaka, ali to neka ostane u mojoj glavi - rekla je Sanja i osvrnula se na svoj odnos sa majkom:

- Moja mama je jako mlada, ostala je trudna kada je imala 17 godina, rodila me sa 18. Radi u inostranstvu u privatnoj dečijoj bolnici i ima divnog muža. Moj očuh je divan. Volela bih da mi on bude otac. Volela bih da je on moj pravi biološki otac - rekla je Sanja.

Mnoga deca imaju odbojan stav kada novi partner ulazi u odnos sa majkom ili ocem. Sanja je otkrila da li je to bio slučaj i kada je njena majka upoznala očuha:

- Oni su živeli odvojeno od mene, pa nisam to ni osetila. Meni je bilo bitno da moja mama bude srećna. Mama je pre njega imala brak u kom je taj bivši očuh maltretirao i psihički i fizički, to nije bilo lepo ni za gledanje, a kamoli šta drugo. Jedva sam čekala da se okane celog tog odnosa i hvala Bogu, pronašla je Kurta. On je najdivniji čovek na svetu - rekla je Sanja i odgvorila da li je ocu oprostila sve situacije:

- Po Bogu je praštati. Mogu da oprostim, ali ne mogu da zaboravim. Šta god da mama i tata sada urade, da nadoknade, meni to sada ne treba. Ja sam sada već formirana ličnost i treba da gradim svoju porodicu. Znaću kako treba, a kako ne treba, zahvaljujući njima - rekla je Sanja u emisiji "Sa Ivanom".

U medijima se pisalo da je otac Sanjin otac trebalo da uđe u rijaliti, ali da je odbio ponudu produkcije jer nije bio zadovoljan honorarom. Stankovićeva je sada priznala da je to istina i da zbog toga ne razgovaraju:

- Zato i ne pričamo. To mi je rekla Velika šefica i ja verujem da je to tako. Žena nema potrebe da me laže, nema nikakve koristi od toga. Ja sam se baš razočarala kada sam to čula. Bila je fora da uđe da mi pomogne zbog Matore, a na kraju je ispala tu druga priča. Na kraju sam se posvađala sa sestrama zbog cele te situacije, nismo pričale duži vremenski period. Sada smo opet okej, što je najbitnije. Ja imam tri sestre sa tatine strane, sa dve sam dobra i te dve imaju decu. Mala od jedne sestre je preslikana ja, plava je i ima plave okice - rekla je Sanja i otkrila da li je razgovarala sa ocem o celokupnoj situaciji nakon rijalitija:

- Bili smo mi dobri malo nakon toga, ali to je eskaliralo u nešto što nije bilo baš lepo i možda neke stvari treba tako i da ostanu jer ne bih imala snage da prolazim opet kroz sve to što sam prolazila, to je bilo bolno za mene. Ne želim opet da se dovodim u tu situaciju da se osećam loše - priznala je Sanja sa knedlom u grlu.

Srbija Danas/Sa Ivanom/Ivana Rančić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.