Tijanina drugarica skinula naočare, svi su ZANEMELI! I Ajfonka je bila ŽRTVA NASILJA: Pukla bubna opna, zatvoreno oko

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 18:03

Tijanina drugarica skinula naočare, svi su ZANEMELI! I Ajfonka je bila ŽRTVA NASILJA: Pukla bubna opna, zatvoreno oko

"Problem je što je žene sramota."

Starleta Tijana Ajfon bila je gost emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji, gde je pričala o nasilju nad ženama. Tijanina drugarica Sara Plavšić brutalno je pretučena posle jednog izlaska, a dečko joj je naneo ozbiljne povrede. Starleta je otkrila mučne detalje iz života svoje prijateljice, pa je priznala da je i sama bila žrtva nasilja.

- I ja sam doživljavala od jedne osobe toliko puta, ali sam starija, pa sam presekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rekla da je to kraj. Moja majka me učila da ako me jednom udari, drugi put će isto. Jednom sam prešla preko zatvaranja oka, bubna opna mi je bila pukla, on je rekao da neće više, ali se to opet desilo posle dva meseca. Više neću da ćutim ni za mene, a ni za moje bliske. Kada se ćuti, onda dođe do ovoga - rekla je Tijana.

Inače, Tijana je otkrila i kako je došlo do toga da njena drugarica Sara završi za podlivima i modricama na licu.

- Alkohol i narkotici su doveli do prebačaja u njegovom mozgu. Problem je što je žene sramota, ja sam nju plasirala da ona shvati da je heroj i da je imala hrabrost da ga prijavi i da poruku ženama koje su kod kuće i tuku ih i maltretiraju. Mora što više nas to da govori - otkrila je Tijana.

- Držim se, biću dobro - rekla je Sara koja se odmah rasplakala i nije mogla da priča.

- Dete je od 19 godina bez očinske figure, on je to iskoristio i on to zna. Želela sam da stane i ispriča sve što se desilo. Prošlo je malo dana da bi ona to mogla da ispriča. To se desilo u subotu na nedelju, vraćali su se iz provoda, tu su se zakačili, on je nju istukao, on je nizak, rođen iskompleksiran. Sara nije jedina njegova žrtva, mnoge su se javile, Beograd je veliko selo. Izvukao je iz auta i najbrutalnije ju je udarao o asfalt, imamo izveštaje od lekara i od policije - ispričala je Tijana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.